+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in West Europa

Een zeilboot huren om te zeilen in West Europa voor een zeilvakantie vanuit Belgie en Nederland op de Noordzee en vanuit Engeland op de Solent en in Schotland in de Loch's.

Een zeiljacht huren in Engeland voor zeilvakanties

Zeiljacht huren in Engeland

op de Solent vanuit Gosport en rond het eiland Wight

Zeilen in Schotland

Zeiljacht huren in Schotland

zowel aan de West kust als de Oostkust

Zeilen in Belgie

Zeiljachten huren in Belgie

langs de kust vanuit Nieuwpoort en Zeebrugge.

Zeilen in Nederland, zeilvakanties

Zeiljacht huren in Nederland

voor het IJsselmeer, de Wadden en Zeeland

Boek nu een zeiljacht voor uw zeilvakantie 2024 om te zeilen in West Europa.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeilboot huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten).
Zeilen in de Engelse Solent

Zeilen in Engeland langs de Engelse kust en door de Solent

Een zeilboot huren in Belgie en Nederland

De Noordzee heeft een groot boot-erfgoed, van de historische reizen van de Vikingen tot de populariteit van vissen vandaag. Hoewel zeilen in deze wateren een uitdaging kan zijn, maakt de diversiteit aan geologische kenmerken en te ontdekken landen het meer dan de moeite waard. Vanuit België en Nederland kun je schitterende tochten maken zelfs een oversteek naar Engeland. Uiteraard kunt u in Nederland ook zeilen op het IJsselmeer, de Wadden en in Zeeland

Een zeilboot huren in Engeland

De Solent is een smalle strook water in het Engelse Kanaal gelegen tussen de kust van het vasteland van Hampshire en de noordwestelijke kust van het eiland Wight. Het strekt zich 15 mijl ten oosten van The Needles uit – een groep rotsen dicht bij het Isle of Wight – tot Southampton Water – een inham van de haven van Southampton – en is tussen de 2 en 4 mijl breed. Er zijn veel beschutte havens voor beginnende zeilers en wat open water voor meer ervaren zeilers. Veel mensen charteren luxe zeiljachten en brengen hun tijd door met het verkennen van de charme van de wateren van The Solent.

Een zeilboot huren in Schotland

Schotland heeft heel veel wilde, uitgestrekte wateroppervlakken. Als u er altijd al van hebt gedroomd om uw weg te vinden langs afgelegen eilanden en door kanalen, of om kapitein te zijn en sierlijk door een mistig loch te glijden, dan zit u hier goed. Schotland heeft vaaravonturen voor iedereen, van beginnende zeilers tot ervaren schippers. Met grote havens en aanlegplekken aan dramatische kustlijnen, is Schotland dé plek om een boot te huren. Het aantal en de kwaliteit van de aanmeerhavens en -steigers in het land zijn meegegroeid met de toenemende populariteit van Schotland als vaarbestemming. Deze havens zijn geschikt voor alle soorten jachten en vele zijn meer dan uitstekend uitgerust. Ze zijn ideaal om bij te tanken, uw voorraad aan te vullen voor de rest van uw reis of gewoon om te genieten van wat tijd op het land en een goed restaurant.

Behalve voor zeilen in de West Europese landen kun je ook een zeilboot of zeiljacht huren in: 

Amerika,  Atlantische Oceaan,  Caribbean,  Indische Oceaan,  Middellandse Zee,  Oost Europa,  Stille Oceaan,  Scandinavische Landen.
Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Zeilen in West Europa vanuit Belgie, Engeland, Nederland en Schotland.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.