+31618420850
info@specialfeeling.nl

Hut op zeilboot huren

Een hut op een zeiljacht huren en zo meezeilen.

Een hut huren op een zeiljacht en zo meezeilen

Een hut huren op een zeilboot en meezeilen

Een hut op een zeilboot huren en meezeilen, om zo, samen met andere gasten, te genieten van een fantastische zonnige zeilvakantie.

Als u niet zelf kunt (of wilt) zeilen,  dan kunt U een kooi (hut) op een zeiljacht huren. Je huurt dan een hut op zo’n zeiljacht net als andere gasten doen.
Meestal heeft de schipper z’n eigen route, maar dit kan ook met de gasten besproken worden. Misschien zijn er speciale plaatsen of eilanden die je graag wilt zien en dan kan gekeken worden of de route aangepast kan worden. Een hut op een zeiljacht huren kan in de meeste lander ter wereld en vaak zijn dit privé jachten met de eigenaar als schipper die zo probeert een centje bij te verdienen, maar ook zijn er bedrijven waar je een hut op een zeiljachten met schipper kunt huren.

Je kunt ook een kooi huren op een zeiljacht met schipper dat flottieljes begeleidt. Er is dan een schipper (de flottieljeleider) aan boord die dus ook een flottielje begeleidt. Er zijn dus meerdere zeiljachten die, tezamen in een groep (de flottielje), van eiland naar eiland varen. Je huurt dan een hut op dat flottieljebegeleidings zeiljacht net als de andere gasten. Er wordt een vastgestelde route gevaren.

Een hut op een zeiljacht huren en meezeilen kan in:

 Griekenland vanuit CORFU, PREVEZA, LEFKAS en ATHENE.
In Kroatie vanuit PULA, SUKOSAN en SPLIT.
In Turkije vanuit BODRUM, MARMARIS, GOCEK en FETHIYE.

Maar ook in de CARIBBEAN, AZOREN, de KAAPVERDISCHE eilanden en de CANARISCHE eilanden.

Boek nu uw meezeilen vakantie 2023

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een hut op een zeilboot huren en meezeilen voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten).

Wat is een hut- of kooi huren op een zeiljacht (cabin charter)?


Bij hut huur of kooi huur, huur je in feite één bed of een hele hut op een bemand zeiljacht. Meezeilen is voor mensen die de zeeën willen bevaren en deel willen uitmaken van een team, nieuwe mensen ontmoeten en samen varen als een groep.

Wie kan deel uitmaken van een hut- of kooi huur?
Iedereen die wil varen kan zich inschrijven voor onze cruises. Als u alleenstaand, een koppel of zelfs een gezin bent dat liever een groter jacht chartert en deel wil uitmaken van een ‘grotere zeilfamilie’ bent u welkom. Vertel ons gewoon wat uw wensen zijn en wij vinden het jacht dat bij u past.

Moet ik enige kennis van zeilen hebben voor een hut- kooi huur?
Zeilkennis is niet nodig om deel te nemen aan zo’n meezeilvakantie. Als u over zeilkennis beschikt, bent u welkom om de schipper te helpen of te vragen om uw kennis te verbeteren. Iedereen met passie om te zeilen is welkom om met ons mee te doen.

Moet ik iets extra’s meenemen?
Vergeet bij het inpakken van uw koffers voor een zeiltocht niet om uw zonnebrandolie, een hoed en een zonnebril, zwemkleding en lichte kleding (T-shirts en korte broeken) mee te nemen. In voor en najaar wordt een dunne winddichte jas wordt ook aanbevolen. Aan boord draag je het liefst bootschoenen of gympen. Vooral geen harde koffer meenemen maar het liefst een weekendtas omdat de ruimte op een zeiljacht beperkt is.

All-inclusive cabin charters.


Wat is inbegrepen in een all-inclusive hut- kooi huur?
Het hut huur omvat de kosten van het jacht (op basis van dubbele hut bezetting), beddengoed en handdoeken, de bemanning – schipper en kok, ontbijt, lunch en snacks aan boord (bier of wijn geserveerd met lunch ook), liggelden, water en brandstof voor het jacht, cruise belastingen en vergunningen.

Niet all-inclusive cabin charters
Bij niet ‘all-inclusive’ cabin charters betaalt u alleen voor de hut of kooi. Er wordt dan een boordkas gemaakt waarin alle gasten een bedrag storten waaruit de lopende kosten zoals : ontbijt, lunch, brandstof en havengelden etc. worden betaald. De crew van de boot wordt hierbij vrij gehouden. Diners zijn niet inbegrepen wanneer het jacht in de havens is afgemeerd. Als het jacht in een baai is verankerd, wordt het diner bereid en geserveerd door de kok. Als er geen kok aan boord is zorgen de gasten samen met de schipper voor de voorzieningen om ontbijt, lunch te maken en snacks en drinks aan boord te hebben.

Wat is niet inbegrepen in de prijs?
De brandstofkosten die afhankelijk zijn van de motoruren zijn ook niet inbegrepen in de prijs. Het jacht wordt geleverd vol met diesel en na het einde van het charter wordt het opnieuw gevuld. De kosten worden gedeeld door het aantal gasten en elke gast betaalt zijn aandeel.

Vliegtickets van en naar de plaats van bestemming zijn ook niet inbegrepen in de prijs, evenals transfers van de luchthaven naar de locatie van het jacht en terug.

Behalve een hut op een zeiljacht huren kunt u ook een zeiljacht met schipper huren of een hut op een Gulet.

Een hut op een zeiljacht huren doe je bij Special Feeling zeilvakanties

Een hut op een zeiljacht huren doe je bij Special Feeling zeilvakanties

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.