+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Nederland

Een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Nederland.

Een zeiljacht huren in Nederland voor een zeilvakantie op het IJsselmeer.

Een zeilboot huren in Nederland voor een zeilvakantie in Zeeland, het IJsselmeer en de Wadden.

In 2023 geen zeilvakantie in het buitenland ?
Ga dan een zeilboot huren in Nederland, voor op het IJSSELMEER, de WADDEN of in ZEELAND.

Gewoon even een mailtje met uw wensen naar ons sturen en wij zoeken een mooie zeilboot voor u uit voor een hele goede prijs.

Om te zeilen in Nederland, voor een bareboat zeilvakantie, kun je een zeiljacht huren vanuit verschillende plaatsen in Nederland, rond het IJsselmeer, Friesland en Zeeland.

Een zeiljacht huren in Nederland voor zeilvakanties vanuit o.a. LANGWEER, MAKKUM, ANDIJK, ENKHUIZEN, HOORN, LEMMER, LELYSTAD en STAVOREN.

Zeilen in Nederland. Zeiljachten te huur in Nederland voor en rondje IJsselmeer, door de sluizen bij Kornwerderzand en dan de Wadden op of gewoon een schitterende tocht over de Friese meren, of toch maar in Zeeland varen. Het is allemaal mogelijk. Met de speciale zeiljachten (van open zeilbootjes tot kajuitzeiljachten van 13 meter) met een ophaalbare kiel (ophaalbaar zwaard) kun je overal komen zelfs op de ondiepe meren in Friesland. Een bijzondere ervaring is het droogvallen op de wadden. Genieten van een heerlijke zeilvakantie in ons eigen mooie Nederland met de vele pittoreske plaatsjes en haventjes.

Het IJsselmeer heeft vele bezienswaardigheden en bezienswaardigheden. Het uitgestrekte water is een prachtige bestemming voor watersporters en zeilers. Ook zijn er vele stranden aan het IJsselmeer en het Markermeer. Maak eens een dagtocht met een historische zeilboot, ontdek nieuwe natuur op de Marker Wadden of bezoek Batavialand in Lelystad. In Batavialand leert u alles over de inpoldering van Flevoland en de strijd tegen het water in Nederland. In het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen beleeft u zelf hoe men vroeger leefde en werkte rondom het IJsselmeer.
Bezoek de prachtige oud hollandse dorpen en stadjes. Tezamen vormen ze één van de mooiste en meest authentieke stukjes van Nederland. Ervaar de sfeer van de traditionele vissersdorpen Monnickendam, Marken en Volendam, de kaasstad Edam, het roemrijke verleden van de VOC-steden Hoorn en Enkhuizen of van de Friese Hanzestad Stavoren.

Boek nu uw zeilvakantie 2023 en ga een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Nederland.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeiljacht huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in Nederland op aanvraag.

Behalve voor zeilen in Nederland, kun je ook een zeiljacht huren in:

Belgie, Engeland, Schotland en de Scandinavische landen. 

Je kunt ook een zeiljacht huren voor flottieljezeilen in Nederland vanuit LEMMER aan het IJsselmeer.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Nederland doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.