+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilboot met schipper huren

Zeilboot met schipper huren en zo meezeilen

Meezeilen op een zeilboot.

Meezeilen op een modern zeiljacht met een schipper

Een zeilboot met schipper huren kan bijna overal ter wereld, zowel in de Middellandse Zee als de Stille Oceaan en de Caribbean.

Als je zelf niet kunt of wilt zeilen, dan kun je een zeiljacht met een schipper huren, Dat wil zeggen dat je dan met je eigen crew, bv. je gezin, vrienden, kennissen of relaties een zeiljacht huurt waarop een professionele schipper zit. Er zijn dus geen andere mensen aan boord. Samen met de schipper bepaal je daarbij je eigen route over waar je heen wilt en wat je allemaal wilt zien. Uiteraard heeft de schipper altijd het laatste woord, want hij is de deskundige en de verantwoordelijke persoon en bij hem staat de veiligheid voorop, maar de schipper zal alles doen om het de gasten zoveel mogelijk naar hun zin te maken en een onvergetelijk mooie vakantie bezorgen. Behalve een schipper kunt u ook nog een Hostess inhuren die u van een drankje en hapje kan voorzien.

Wilt u graag met andere gasten aan boord varen, dan is een hut huren op een zeiljacht misschien iets voor u, of een hut op een Gulet huren.

Boek nu uw zeiljacht met schipper voor de vakantie 2023

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeilboot met schipper huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten)
Een zeiljacht huren en heerlijk ontspannen genieten van een fantastische zeilvakantie.

Een zeiljacht met schipper huren doe je bij Special Feeling zeilvakanties

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.