+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilboot met schipper huren

Meezeilen zeilen op een zeiljacht met schipper.

Meezeilen op een zeilboot.

Meezeilen op een modern zeiljacht met een schipper

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, MAIL ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wilt u zelf ‘online’ een zeiljacht, motorjacht, Gulet of luxe jacht uitzoeken, kijk dan hier.

Een zeilboot met een schipper huren kan bijna overal ter wereld, zowel in de Middellandse Zee als de Stille Oceaan en de Caribbean.

Als je zelf niet kunt of wilt zeilen, dan kun je een zeiljacht met een schipper huren, Dat wil zeggen dat je dan met je eigen crew, bv. je gezin, vrienden, kennissen of relaties een zeiljacht huurt waarop een professionele schipper zit. Er zijn dus geen andere mensen aan boord. Samen met de schipper bepaal je daarbij je eigen route over waar je heen wilt en wat je allemaal wilt zien. Uiteraard heeft de schipper altijd het laatste woord, want hij is de deskundige en de verantwoordelijke persoon en bij hem staat de veiligheid voorop, maar de schipper zal alles doen om het de gasten zoveel mogelijk naar hun zin te maken en een onvergetelijk mooie vakantie bezorgen. Behalve een schipper kunt u ook nog een Hostess inhuren die u van een drankje en hapje kan voorzien.

Wilt u graag met andere gasten aan boord varen, dan is een hut huren op een zeiljacht misschien iets voor u, of een hut op een Gulet huren.

Zeilboot huren in Griekenland

Een zeiljacht met schipper huren doe je bij Special Feeling zeilvakanties

SPECIAL FEELING zeilvakanties, 

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: 0031 341421879, mobiel: 0031 618420850.

Greece, Ionionsails office:

Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece, mobile: +30 6951089674
K.v.k. 08079785
email: info@specialfeeling.nl
website: specialfeelingzeilvakanties.nl