+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Denemarken

Een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Denemarken.

Een zeiljacht huren in Denemarken voor een zeilvakantie in de Oostzee

Een zeilboot huren in Denemarken voor een zeilvakantie in de Oostzee

Om te zeilen in Denemarken op de Oostzee, kun je een zeiljacht huren voor een bareboat zeilen zeilvakantie vanuit Dyvig, Svendborg en Flensburg.

Denemarken is vanuit Nederland het dichtstbijzijnde land van de Scandinavische landen. Zeiljachten te huur voor zeilvakanties kan vanuit het leuke plaatsje Dyvig, een ideale plaats om rond de Funen te zeilen. Ook vanuit het aan de zuid-oostkust gelegen Svendborg kan rond het eiland gezeild worden, zo ook va het iets verder gelegen Flensburg. Denemarken is een fantastisch land om in te zeilen. Dit is niet zo verwonderlijk als je ziet met hoeveel water Denemarken omgeven is en de vele eilandjes met rijke flora en fauna. De temperatuur is vergelijkbaar aan die in Nederland en Denemarken is makkelijk met de auto te bereiken.

Denemarken heeft een gematigd klimaat en de winters zijn koud. Het vaarseizoen is beperkt tot de zomer, die behoorlijk nat kan zijn, hoewel je van lange dagen geniet. De overheersende winden in de zomer zijn westelijk en dit is ook waar de meeste stormen vandaan komen. Vanwege de omringende landmassa kan de wind variabel zijn en verandert het weer ook met weinig waarschuwing.

Mei en juni zijn warm en vooral juni is een heerlijke maand met lange daglichturen. Er is een langdurige schemering en slechts ongeveer 5 uur duisternis. Mist is zeldzaam en het zicht is meestal goed. De heersende winden zijn westelijk en bereiken zelden stormkracht, maar zijn variabel met buien onder de wolken.

Juli is meestal warmer, maar hoge druk kan koelere winden uit het noorden brengen. Augustus kan, als je geluk hebt, een aanhoudende high brengen met mediterrane omstandigheden, maar dit gebeurt slechts om de paar jaar en het meest voorkomende patroon is voor wisselvallig weer.

Het hoogtepunt van het vaarseizoen is eind juni tot begin augustus, wanneer scholen op vakantie zijn en er veel jachten uit Zweden en Duitsland te bezoeken zijn. Het kan dan moeilijk zijn om zelfs in de grotere havens en jachthavens een ligplaats te vinden. Er zijn echter talloze ankerplaatsen in de vele beschutte fjorden.

Boek nu uw zeilvakantie 2023 en ga een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Denemarken.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeiljacht huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in Denemarken op aanvraag.

Behalve voor zeilen in de Oostzee vanuit Denemarken, kun je ook een zeiljacht huren in:

Noorwegen, Finland, Zweden, Estland en Litouwen.

Je kunt ook in Denemarken ook een zeiljacht huren voor flottieljezeilen vanuit Flensburg net over de Duitse grens.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Denemarken doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.