+31618420850
info@specialfeeling.nl

Flottielje zeilen in Turkije

Een zeilboot huren voor flottielje zeilen in Turkije vanuit Gocek en Fethiye.

Flottieljezeilen in Turkije vanuit Gocek en Fethiye

Een zeiljacht huren vanuit Gocek en Fethiye voor flottielje zeilen in Turkije.

Een zeilboot huren voor flottielje zeilen in Turkije vanuit Gocek en Fethiye.

Zeilboot huren voor flottieljes in Turkije vanuit Gocek en Fethiye met een groep zeilboten met uitstekende flottielje begeleiding.

In samenwerking met enkele collega’s hebben wij flottieljes vanuit Gocek en Fethiye. De flottieljes vanuit Gocek hebben Nederlandse begeleiding en de flottieljes vanuit Fethiye Engelstalige flottieljebegeleiding. Er zijn diverse routes mogelijk en zelfs kunt u met de flottielje groep in overleg met de flottieljeleider je eigen route opstellen. Er zijn zeiljachten beschikbaar vanaf 31ft. (ruim 9 meter) tot 46ft. (bijna 14 meter).

Turkije is het hele jaar door een bestemming, afhankelijk van uw wensen. Hoewel het toeristische “hoogseizoen” (met bijbehorende hogere tarieven) van half juni tot half september is, zijn lente en herfst de beste seizoenen om te reizen. De zon is warm en de lucht is over het algemeen helder. U kunt in deze periode milde tot warme temperaturen en wat regen verwachten. In West-Turkije heerst een mild mediterraan klimaat met gemiddelde temperaturen van 9 ° C in de winter en 29 ° C in de zomer. Aan de zuidkust ervaar je hetzelfde klimaat.

Boek nu uw flottielje zeilvakantie in Turkije.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeilboot huren voor flottieljezeilen in Turkije.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten)

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor flottielje zeilvakanties in Turkije zie hier:

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen in Turkije

Behalve flottielje zeilen in Turkije, kun je ook flottielje zeilen in:

de Caribbean,   Denemarken,   Griekenland,   Kroatie,   Italie,   Nederland en Spanje

Je kunt ook een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Turkije.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor uw mooiste zeilvakantie.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor een flottielje zeilen in Turkije zeilvakantie kan vanuit Cocek en Fethiye.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.