+31618420850
info@specialfeeling.nl

Meezeilen

Meezeilen op een modern zeiljacht of Gulet. Een hut op een zeilboot of Gulet huren of een hele zeilboot met schipper huren.

Een hut huren op een zeiljacht en meezeilen.

Hut huren op modern zeiljacht

Je kunt een hut (kooi) huren op een modern ZEILJACHT en zo meezeilen.

Een zeiljacht met schipper huren en meezeilen

Zeiljacht met schipper huren

 Een heel zeiljacht met SCHIPPER huren en zo meezeilen

Een hut huren op een Gulet voor een Gulet zeilvakantie

Hut/kooi op een Gulet huren

Een hut op een GULET huren of een hele gulet met bemanning.

Super Luxe Jachten te huur

Hut huren op luxe zeil-motorjacht

Een hut op een luxe zeiljacht, catamaran of motorjacht huren.

Wat zijn de mogelijkheden bij het meezeilen op een modern zeiljacht of Gulet met hut of kooi huur ?

Je kunt een hut (of kooi) huren op een zeiljacht waarop ook andere gasten een hut hebben, of je kunt een heel zeiljacht met schipper huren.  Je bent dan (samen met de schipper) met je eigen gezin, familie of vrienden alleen op dat zeiljacht. Behalve een kooi op een modern zeiljacht kun je ook een hut huren op een GULET of een hele Gulet met bemanning. Ook zijn er mogelijkheden voor het huren van een hut op een luxe zeiljacht of luxe motorjacht voor luxe vaarvakanties.

Ook kun je een heel luxe motorjacht of luxe zeiljacht met bemanning huren. 

Meezeilen op een zeilboot.

Een hut of kooi huren op een zeiljacht, Gulet of motorjacht.

Boek nu uw meezeilen (hut huur) vakantie 2024

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een hut op een zeilboot huren of een zeilboot met schipper huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten).

Wat is meezeilen op een zeilboot ?

Een kooi of een hut huren op een zeiljacht voor een heerlijke relaxte en luxe zeilvakantie kan bij SPECIAL FEELING zeilvakanties op verschillende manieren en in meerdere landen. In tegenstelling tot flottielje zeilen en bareboat zeilen hoef je bij de huur van een kooi of hut NIET zelf te kunnen zeilen. Als je dat wilt mag je wel meehelpen met het zeilen etc. Ook kan de schipper je zeilles geven (tegen een extra vergoeding). Het gaat erom dat je het neer je zin hebt. De mooiste plekjes zien, lekker zwemmen in mooie baaitjes met azuurblauw water. Bij hut huur zijn er ook andere gasten aan boord en meestal wordt er een ‘vaste’ route gevaren. Uiteraard is deze route afhankelijk van weer en wind.

Hoe werkt meezeilen op een zeiljacht ?

Je huurt via ons een hut op een zeiljacht of een Gulet en daarvoor betaal je een bepaald bedrag. Daarnaast zijn er nog bijkomende kosten zoals voor het ontbijt, lunch, drankjes aan boord, eventuele havengelden, verbruikte brandstof  en de eindschoonmaak van het jacht. Daarvoor stort iedere opvarende (behalve de schipper) aan het begin van de vakantie een bepaald bedrag in de BOORDKAS. Als deze leeg is moet er bij gestort worden en als er over is krijg je geld terug. De vlucht naar jouw bestemming kun je het beste zelf ‘online’ boeken, maar wij zorgen dat er een taxi voor je klaar staat om je naar het jacht te brengen. Daar komen dan ook de andere gasten en na de incheck kan er gevaren worden.

Speciale aanbiedingen e One-Way charters

Een meezeilen zeilvakantie, een hut huren of een zeiljacht met schipper huren.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.