+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in de Azoren

Een zeilboot huren om te zeilen in de Azoren vanaf Ile de Sao Michuel en Horta op Faial.

Een zeiljacht (zeilboot) huren om te zeilen in de Azoren o.a. vanaf Ile de Sao Miguel en Horta.

Een zeilboot huren om te zeilen in de Azoren o.a. vanaf Ile de Sao Miguel en Faial (Horta).

Tijdens het zeilen in de Azoren, waar u vanaf Ile de Sao Miguel en Faial een zeilboot kunt huren, zult u als snel de mystiek van het navigeren in de zeeën van deze eilandengroep begrijpen.

Wanneer u langs de kustlijn van een eiland zeilt, is het mogelijk om het groene landschap in het kristalheldere water van de oceaan te zien overgaan. Witte stranden en beschutte baaien nodigen u uit om voor anker te gaan en te duiken in het heldere wateren. In de jachthavens van de Azoren archipel kun je alles vinden wat je nodig hebt voor een veilige zeiltocht op de Atlantische Oceaan. Met vaste hand aan het roer is het makkelijk om vele mijlen af te leggen tussen de wonderen van deze negen eilanden. Dolfijnen vergezellen u op de tochten van het eiland naar eiland, zoals ze meer dan 500 jaar geleden deden met de ontdekkers van dit paradijs. De horizon is de grens die boven het blauw van de Oceaan staat.

De Azoren hebben bevoorrechte klimatologische omstandigheden, met milde temperaturen, als gevolg van de invloed van de Golfstroom, die het hele jaar door geen grote variaties in luchttemperatuur vertonen, met een gemiddelde van 13oC (55oF) in de winter en 23oC (73oF) in de zomer, terwijl de watertemperatuur blijft tussen 18o en 24oC (64oF en 75oF). Het klimaat op de Azoren wordt gedomineerd door het midden-Atlantische hogedrukgebied dat hun naam draagt. De positie van de Azoren hoog varieert met het seizoen, meer noordelijk in de herfst en zuidelijker in de lente, meestal liggend ten Z of ZW van de eilanden. In de winter kan het gebied onderhevig zijn aan perioden van slecht weer en zeer natte dagen, terwijl in de zomer de Azoren hoog kunnen blijven staan met langdurige perioden van rustig weer.

Boek nu uw zeilvakantie 2023 en ga een zeilboot huren voor bareboat zeilen in de Azoren.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeiljacht huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen in de Azoren vind je hier

Voor meer informatie over de mogelijkheden om een zeiljacht te huren in de Azoren en de prijzen, mail ons uw vragen of vul het aanvraagformulier in.

Behalve zeiljachten te huur in de Azoren, kun je ook een zeiljacht huren in:
de Kaapverdische Eilanden, de Canarische EilandenPortugal en de Middellandse Zee
Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in de Azoren doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

Zie ook onze websites www.specialfeeling.nl en www.zeilboothuren.site

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.