+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Finland

Een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Finland.

Een zeiljacht huren in Finland voor zeilvakanties in de Botnische Golf.

Een zeilboot huren in Finland voor een zeilvakantie in de Oostzee en Botnische Golf.

Om te zeilen in Finland kun je een zeiljacht huren voor een bareboat zeilvakantie langs de Baltische kust vanuit Dalsbruck, Mariehamn en Taalintehdas.

Je hebt misschien gehoord dat Finland ‘het land van de duizend meren’ is, maar wist je dat Finland ook een kustlijn heeft bezaaid met tienduizenden eilanden? De Baltische kust van Finland is een perfecte reisbestemming voor iedereen die op zoek is naar een zeilervaring met een verschil. 
De Finse kustlijn strekt zich uit van de oostelijke Golf van Finland tot de westelijke randen van de Åland-eilanden en vervolgens noordwaarts tot aan het uiteinde van de Golf van Botnia. De kortste route over de hele kust is slechts 660 zeemijl. Maar welke zeemijlen zijn dat! Van de tijd die je op het water doorbrengt, wil je natuurlijk het liefste zeilen en dus kun je hier genieten. Geen twee minuten zullen hetzelfde zijn – in de Finse zeewateren vaart u de hele tijd actief: haal de spanning uit het trimmen van de zeilen terwijl de wind en uw koers constant veranderen en oefen uw navigatievaardigheden over een totaal van meer dan 10.000 km gemarkeerde kanalen terwijl je langs enkele van de 80.000 (ja 80.000) eilanden zeilt. 

Boek nu uw zeilvakantie 2023 en ga een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Finland.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeiljacht huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in Finland op aanvraag.

Behalve voor zeilen in de Oostzee vanuit Finland, kun je ook een zeiljacht huren in:
Noorwegen, Denemarken, Zweden, Estland en Litouwen.
Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Finland doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.