+31618420850
info@specialfeeling.nl

Gulet met bemanning huren

Een Gulet met bemanning huren voor een relaxte zeilvakantie

Gulet met bemanning voor heerlijke ontspannen zeilvakanties

Een hut op een Gulet huren of een hele Gulet met bemanning huren voor een heerlijke ontspannen zeilvakantie.

Gulets te huur incl. bemanning kan o.a. in Griekenland,   Kroatie,   Turkije en Italië

Een Gulet huren voor een luxe vakanties is een aparte ervaring die u niet snel vergeet.

U kunt een hele Gulet (inclusief de bemanning) huren of u kunt een hut op een gulet huren. Er zijn heel veel Gulets, zowel in Kroatie, Griekenland en Turkije maar ook zijn er een paar in Italie. Daarnaast heb je ook nog verschil in de Gulets. Er zijn gewone Gulets (bv. zonder airco) en luxe Gulets (met airco) en super luxe gulets (met o.a. Jacuzzi etc.).

Let op……..veel Gulets zeilen niet echt maar varen meestal op de motor. Onze Gulets zeilen wel echt en zoveel mogelijk.

De bemanning van een Gulet is meestal een kapitein en een kok/deckhand. Op de grotere Guletsis er ook meestal een hostess of andere ‘meehelpende’ persoon aanwezig.

Een zeilvakantie op een Gulet houdt in dat u niet zelf hoeft te zeilen, dat doet de bemannig voor u. U kunt heerlijk gaan relaxen, in de zon liggen en genieten van een drankje etc. Voor ontbijt en lunch zorgt de kok en het diner wordt meestal op een terrasje van een lokaal restaurant genoten, maar kan op verzoek ook aan boord.

Laat u verwennen met heerlije hapjes en drankjes terwijl u geniet van een ontspannen en romantische vakantie met heerlijk zeilen, zwemmen, snorkelen en wat u ook maar wilt.

Boek nu uw gulet met bemanning voor uw zeilvakantie 2023

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een gulet met bemanning huren en meezeilen voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten).
Gulet zeilvakanties met Special Feeling

Een Gulet zeilvakantie boek je bij Special Feeling zeilvakanties

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.