+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Amerika

Om te zeilen in Amerika voor zeilvakanties kun je een zeilboot huren o.a. vanuit Annapolis, Chesapeake Bay, Fort Lauderdale en New Port.

Een zeiljacht huren voor een zeilvakantie in Amerika

Een zeilboot huren voor een zeilvakantie in Amerika.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, MAIL ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wilt u zelf ‘online’ een zeiljacht, motorjacht, Gulet of luxe jacht uitzoeken, kijk dan hier.

Zeilen in Amerika voor zeilvakanties.

Om te zeilen in Amerika voor een zeilvakantie kun je een zeilboot huren in Noord Amerika vanuit o.a. Annapolis, New Port (Rhode Island) en de Chesapeake Bay. In Midden Amerika kun je een zeiljacht huren voor een zeilvakantie vanuit  Fort Lauderdale, New Port (Florida),   La Paz (Mexico). In Zuid Amerika zijn er zeiljachten te huur vanuit Brazilie,   Belize en Cuba.

De Chesapeake Bay is de grootste riviermonding in de VS, beslaat 64.000 vierkante mijl en zes staten – en biedt zeilers alles, van rustige toevluchtsoorden in rustige inhammen tot volledige nationale zeilregatta’s in open water. Gelegen in het hart van de baai (38 graden, 58 minuten, 35 seconden noord en 76 graden, 28 minuten en 46 seconden west), is het geen verrassing dat Annapolis wordt beschouwd als de zeil hoofdstad van de VS.

Kijk hoe de zon boven de Atlantische horizon opkomt tijdens een ochtendwandeling langs de strandpromenade van Fort Lauderdale. Neem dan een ontbijt aan het water – je hebt genoeg plekjes om uit te kiezen, want dit “Venetië van Amerika” herbergt meer dan 300 mijl aan waterwegen.

Behalve voor zeilen in Amerika, kun je ook een zeiljacht huren in de:

 Atlantische Oceaan,   Caribbean,   Indische Oceaan,   Middellandse Zee,   Oost Europa,   Scandinavische landen,   Stille Oceaan en West Europa.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Amerika doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

SPECIAL FEELING zeilvakanties, 

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: 0031 341421879, mobiel: 0031 618420850.

Greece, Ionionsails office:

Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece, mobile: +30 6951089674
K.v.k. 08079785
email: info@specialfeeling.nl
website: specialfeelingzeilvakanties.nl