+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Montenegro

Zeilen in Montenegro met zeiljachten te huur voor zeilvakanties

Zeilen in Montenegro vanuit Bar, Kotor en Tivat

Een zeilboot huren in Montenegro vanuit Bar, Kotor en Tivat

Voor zeilvakanties in Montenegro zijn zeiljachten te huur langs de kust vanuit Bar of op het binnenmeer (Golf van Kotor) vanuit Kotor en Tivat.

De belangrijkste havens voor de verhuur van zeiljachten zijn Kotor, Tivat en Bar. De kust van Montenegro strekt zich uit over 295 km. met de mooiste goed onderhouden oude steden die echt een bezoek waard zijn. De baai van Kotor (Boka Kotorska) is volgens velen de mooiste baai van Europa. Als je de baai in vaart dan kom je langs kleine eilandjes en het dorpje Perast tot aan Kotor achter in de baai. Sveti Stefan, vroeger een echt visserseiland is nu een hotel maar nog steeds het meest schilderachtige plaatsje langs de kust. Ulici is een oude piratenstad. In Bar vind je naast de moderne jachthaven, historische monumenten en Herceg Novi telt diverse torens en prachtige architectuur. Echt de moeite waard om tijdens je zeilvakantie te bezoeken. Vanuit Montenegro kun je ook makkelijk naar Kroatië zeilen of (maar dan wel met speciale toestemming) naar Albanië.

Montenegro heeft een mediterraan klimaat aan de kust, met alpiene omstandigheden in de bergen. De gemiddelde kust temperatuur in de zomer is 27 ° C (81 ° F), en dit is het hoogseizoen (juli-aug), wanneer de meeste bezoekers hier komen. … Het weer blijft mild, met een gemiddelde wintertemperatuur overdag van 7 ° C (44 ° F).
De beste tijd om Montenegro te bezoeken is tussen april en september, hoewel het in de maanden juli en augustus erg druk kan zijn.
De zomers aan de kust zijn altijd warm en droog. Als er regen komt, is dat in de vorm van een korte, intense storm die na een paar uur voorbij is. De temperaturen variëren over het algemeen tussen ongeveer 20 ° C ’s nachts en 39 ° C gedurende de dag (68 ° F – 102 ° F) in juli en augustus en de zon is gegarandeerd. Dus wil je een zeilvakantie midden in de zomer met gegarandeerde zon, dan ben je hier aan het juiste adres.

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in Montenegro vind je hier

Voor meer informatie over de mogelijkheden van zeiljachten te huur in Montenegro en prijzen, mail ons uw vragen of vul het aanvraagformulier in.

Behalve voor zeilen in Montenegro, kun je ook een zeiljacht huren in:
Griekenland, Italie, Frankrijk, Kroatie, Malta, Slovenie, Spanje en Turkije
Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Montenegro doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

SPECIAL FEELING zeilvakanties, 

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: 0031 341421879, mobiel: 0031 618420850.

Greece, Ionionsails office:

Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece, mobile: +30 6951089674
K.v.k. 08079785
email: info@specialfeeling.nl
website: specialfeelingzeilvakanties.nl