+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Malta

Een zeilboot huren om te zeilen in Malta voor bareboat zeilvakanties.

Een zeiljacht huren op Malta voor bareboat zeilen zeilvakanties

Een zeilboot huren in Malta langs de eilanden Gozo, Comino en Malta.

Om te zeilen in Malta, voor een bareboat zeilvakantie, kun je een zeiljacht huren in Valletta.

De Engels sprekende eilanden Malta en Gozo zijn een ideaal zeilgebied met helder water, veilige en pittoreske baaitjes en historische haventjes. Grand Harbour (Valletta) en de Drie Steden zijn uniek in hun historische rijkdom. Marsamxett aan de andere kant van het schiereiland, is gastheer voor Manoel Island en Msida marina. Aan de noordwestkant van het eiland vind je de baaien St. Julians, St, George, Qawra,  St. Pauls en Mellieha. Alle baaien zijn makkelijk toegankelijk om te ankeren en om aan wal te gaan voor de boodschappen. Het schitterende eiland Comino is beroemd vanwege het bekende kristalheldere water van de Blue Lagoon en Crystal Lagoon. Aan de noordkant ligt Paradise Bay. Kortom een heerlijk omgeving voor een bareboat zeilvakantie.

Malta’s klimaat is typisch mediterraan, met milde, regenachtige winters en hete, zonnige zomers. … De zomer, van juni tot augustus, is warm en zonnig, met maximum temperaturen rond de 30 °, en het is zwoel, maar getemperd door zeebriesjes. In de herfst is de temperatuur aanvankelijk hoog en daalt daarna geleidelijk.
In Malta zijn de zomers vrij zonnig en warm. In de zomer valt er bijna geen regen. De zeetemperatuur is ook het hoogst in de zomermaanden. Daarom is Malta zo’n populaire keuze voor strandvakanties. Af en toe kunnen de temperaturen door hittegolven warmer aanvoelen dan normaal! Omdat het een klein eiland is, is een zeebriesje nooit ver weg.

Wat in te pakken: als je Malta in de zomermaanden bezoekt, heb je absoluut bescherming tegen de zon nodig, inclusief zonnebrandcrème, zonnebril en een hoed. Je hebt alleen lichte kleding nodig, zoals t-shirts, korte broeken en zomerjurken. Last but not least, vergeet niet je badkleding mee te nemen!

Boek nu uw zeilvakantie 2024 en ga een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Malta.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeiljacht huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voorbeeld zeiljachten en prijzen in MALTA 2024

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten.

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in Malta vind je hier

Behalve voor zeilen in Malta, kun je ook een zeiljacht huren in: 
FrankrijkItalie, Kroatie, Griekenland, Montenegro, Slovenie, Spanje en Turkije
Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren voor zeilen in Malta doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.