+31618420850
info@specialfeeling.nl

Flottielje zeilen in Kroatie

Flottielje zeilen in Kroatie kan vanuit verschillende plaatsen aan de Adriatische kust verspreid over de Dalmatische en de Kornaten eilanden.

Flottieljezeilen in Kroatie in de Adriatische Zee

Een zeiljacht huren in de Adriatische Zee voor flottieljezeilen in Kroatie

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, MAIL ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wilt u zelf ‘online’ een zeiljacht, motorjacht, Gulet of luxe jacht uitzoeken, kijk dan hier.

Zeilboten (zeiljachten) huren voor flottielje zeilen in Kroatië kan vanuit verschillende plaatsen verspreid langs de Baltische kust en de Kornati eilanden.

We hebben zeiljachten te huur voor zo’n flottielje zeilvakantie in het meest noordelijke gedeelte vanuit Pula, in het midden van uit Murter, Sukosan en Zaton (bij Sibenik) en in het zuiden vanuit Trogir en Split.

Deze flottieljes staan onder Nederlandse begeleiding in beginnen iedere zaterdag in juli en augustus. 

Iedere dag een andere baai, eilandje of plaatsje zoals: Krk, Losinj, Zadar, Murter, Vodice, Sibenik, Primosten, Rogoznica, Trogir en de eilanden Solta, Brac, Vis, Hvar en Korcula. Teveel op op te noemen, maar genoeg om een fantastische zeilvakantie te beleven. En….de flottieljeleiders weten de mooiste plekjes en staan altijd klaar om je te helpen als je dat wilt.

Flottieljezeilen in Kroatie vanuit Pula

Flottielje zeilen vanuit Pula

Pula is een historische stad met meerdere havens. Onze jachten liggen in de Marina Veruda. Een perfecte Marina met alle nodige faciliteiten. incl. supermarkt etc. en een bewaakt parkeerterrein. De haven ligt op zo'n kleine 1500 km vanaf Utrecht en is dus makkelijk per auto te bereiken. Met het vliegtuig vlieg je op Pula (ong. 5 km vanaf de haven). Er zijn regelmatige busverbindingen naar Pula stad. Recentelijk heeft de Marina de prestigieuze ‘Blauwe Vlag’ ontvangen vanwege de manier waarop ze met milieu omgaan.

Flottieljezeilen in Kroatie vanuit Murter

Flottielje zeilen vanuit Murter

Murter is de grootste plaats op het gelijknamige eiland waartoe meer dan 160 eilandjes en rotsen van de Kornati eilandengroep behoren. De authentieke stenen, overdekte straatjes, de eenvoudige volkshuisjes en de stenen muren begroeid met klimop in de oude stad bewaren het verhaal van hoe het vroeger was, het verhaal van de oude Romeinse nederzetting met haar riante zomerhuizen. Murter is bijzonder interessant voor watersporters dankzij de jachthaven en de nabijheid van de Kornati eilandengroep.

Flottieljezeilen in Kroatie vanuit Sukosan

Flottielje zeilen vanuit Sukosan

Sukošan is een dorp met een haventje in de ruime baai Zlatna luka, op tien kilometer van Zadar. Dankzij de uitstekende ligging en de prachtige natuur, is Sukošan een ontwikkelde toeristische bestemming. In het dorp bevindt zich de grootste jachthaven van Kroatië, jachthaven Dalmacija, die veel watersporters aantrekt. Bijzonder interessant is de nabijheid van het Nationaal Park Kornati. De haven is goed bereikbaar vanaf de vliegvelden in Split en Zadar. Sukošan ligt op ong. 1600 km vanaf Utrecht.

Flottieljezeilen in Kroatie vanuit Zaton (Sibenik)

Flottielje zeilen vanuit Zaton (Sibenik)

Zaton is een klein toeristenoord in de baai van het Zadar kanaal ten noorden van de stad Sibenik. Het vertegenwoordigt een unieke combinatie van architectuur, een aangenaam mediterraan klimaat, ongerepte natuur, een rijk cultureel en historisch erfgoed en een levendig toeristisch leven. Zeilen op de Adriatische Zee voor de kust van Kroatië is een onvergetelijke ervaring. De archipel bestaat uit eindeloos veel eilanden en baaien, waarvan er niet een op de ander lijkt! Je ziet er indrukwekkende rotspartijen, oude ruïnes en prachtig groene, mediterrane landschappen. Maar ook de havenplaatsen zijn mooi. Met jouw flottielje ontdek je de allermooiste plekken. Kroatië heeft zeilers veel te bieden en het is vlakbij. Hoewel de reis per auto, vanwege de tegenwoordige goede wegen, goed te doen is, ben je er 'in no time' met het vliegtuig .

Flottieljezeilen in Kroatie vanuit Trogir

Flottielje zeilen vanuit Trogir

Trogir is een leuk middeleeuws stadje aan de Adriatische kust. Het heeft een intieme sfeer en het is heerlijk om door de smalle straatjes te struinen. In de hele stad en op de boulevard vind je terrasjes, ijssalons en restaurants. De jachthaven Marina Seget ligt aan een ruime baai op 10 minuten rijden van het vliegveld bij Split. De haven is ook goed te bereiken met de auto. Let op: de haven ligt ten westen van Trogir, en niet over de bruggen in het centrum van Trogir. Marina Seget heeft een schoon sanitair, er is water, elektra en parkeergelegenheid. In de haven zit een café, een zwembad, een nautische winkel en meerdere watersportbedrijven. We raden je aan om de zowel Trogir als Split te bezoeken: twee prachtige steden waar je eigenlijk een dag extra voor aan je vakantie zou moeten vastplakken, of gewoon een keer terugkomen

Flottieljezeilen in Kroatie vanuit Split

Flottielje zeilen vanuit Split

Ten zuiden van Split liggen de grotere eilanden Brac, Solta, Hvar en Vis. Bijna iedere dag heb je de keuze uit een Marina of een ankerbaai. Op deze manier ervaar je de verschillende gezichten van dit zeilgebied. E zijn veel beschutte baaien met kraakhelder water. De stad Hvar met antieke steegjes en een nachtleven vol glitter en glamour is een bezoekje waard. Zo ook het eiland Vis, dat pas sinds 1994 toegankelijk is voor toeristen. Het gebied kent in de zomer een constante en betrouwbare wind. Het zuidwestelijk deel van dit gebied ligt in open zee met weinig obstakels. Het noordelijk deel, rond het eiland Brac ligt juist goed beschut voor de golfslag van zee. Toch is juist hier de “Bora” berucht. Deze wind kan stevig waaien, maar wordt goed voorspeld en houdt niet langer dan een dag aan en zorgt voor goed weer in de dagen daarna.

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor flottielje zeilvakanties in Kroatie zie je hier: 

Zeiljachten en prijzen  in Kroatie

Behalve flottielje zeilen in Kroatie, kun je ook flottielje zeilen in:

de Caribbean,   Denemarken,   Griekenland,   Spanje,   Italie,   Nederland en Turkije

Behalve een zeilboot huren voor flottielje zeilen in Kroatie, kun je ook zeilboten huren voor bareboat zeilen in Kroatie.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor uw mooiste zeilvakantie.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor een flottielje zeilen in Kroatie zeilvakantie kan vanuit Pula, Murter, Sukosan, Zaton, Trogir en Split.

SPECIAL FEELING zeilvakanties, 

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: 0031 341421879, mobiel: 0031 618420850.

K.v.k. 08079785
email: info@specialfeeling.nl
website: specialfeelingzeilvakanties.nl
Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.