+31618420850
info@specialfeeling.nl

Flottielje zeilen in Kroatie

Een zeilboot huren voor flottielje zeilen in Kroatie.

Flottieljezeilen in Kroatie in de Adriatische Zee

Een zeiljacht huren in de Adriatische Zee voor flottieljezeilen in Kroatie

Een zeilboot huren voor flottielje zeilen in Kroatië kan vanuit verschillende plaatsen verspreid langs de Baltische kust en de Kornati eilanden.

We hebben zeiljachten te huur voor zo’n flottielje zeilvakantie in het meest noordelijke gedeelte vanuit Pula, in het midden van uit Murter, Sukosan en Zaton (bij Sibenik) en in het zuiden vanuit Trogir en Split.

Deze flottieljes staan onder Nederlandse begeleiding in beginnen iedere zaterdag in juli en augustus. 

Iedere dag een andere baai, eilandje of plaatsje zoals: Krk, Losinj, Zadar, Murter, Vodice, Sibenik, Primosten, Rogoznica, Trogir en de eilanden Solta, Brac, Vis, Hvar en Korcula. Teveel op op te noemen, maar genoeg om een fantastische zeilvakantie te beleven. En….de flottieljeleiders weten de mooiste plekjes en staan altijd klaar om je te helpen als je dat wilt.

Boek nu uw flottielje zeilvakantie in Kroatie.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeilboot huren voor flottieljezeilen in Kroatie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten)
Flottieljezeilen in Kroatie vanuit Pula

Flottielje zeilen vanuit Pula

Pula is een historische stad met meerdere havens. De jachthaven Marina Veruda heeft alle nodige faciliteiten. incl. supermarkt etc. en een bewaakt parkeerterrein. De haven ligt op zo'n kleine 1500 km vanaf Utrecht en is dus makkelijk per auto te bereiken. Met het vliegtuig vlieg je op Pula. Recentelijk heeft de Marina de prestigieuze ‘Blauwe Vlag’ ontvangen vanwege de manier waarop ze met milieu omgaan.

Flottieljezeilen in Kroatie vanuit Murter

Flottielje zeilen vanuit Murter

Murter is de grootste plaats op het gelijknamige eiland van de Kornati eilandengroep. De authentieke stenen, overdekte straatjes, de eenvoudige volkshuisjes en de stenen muren begroeid met klimop in de oude stad bewaren het verhaal van hoe het vroeger was als oude Romeinse nederzetting met haar riante zomerhuizen. Murter is bijzonder interessant voor watersporters dankzij de jachthaven.

Flottieljezeilen in Kroatie vanuit Sukosan

Flottielje zeilen vanuit Sukosan

Sukošan is een dorp met een haventje in de ruime baai Zlatna Luka. Dankzij de uitstekende ligging en de prachtige natuur, is Sukošan een ontwikkelde toeristische bestemming. In het dorp bevindt zich de grootste jachthaven van Kroatië die veel watersporters aantrekt. Bijzonder interessant is de nabijheid van het Nationaal Park Kornati. De haven is goed bereikbaar vanaf de vliegvelden in Split en Zadar. .

Flottieljezeilen in Kroatie vanuit Zaton (Sibenik)

Flottielje zeilen vanuit Zaton (Sibenik)

Zaton is een klein toeristenoord in de baai van het Zadar kanaal ten noorden van de stad Sibenik. Zeilen op de Adriatische Zee voor de kust van Kroatië is een onvergetelijke ervaring. De archipel bestaat uit eindeloos veel eilanden en baaien, waarvan er niet een op de ander lijkt! Je ziet er indrukwekkende rotspartijen, oude ruïnes en prachtig groene, mediterrane landschappen.

Flottieljezeilen in Kroatie vanuit Trogir

Flottielje zeilen vanuit Trogir

Trogir is een leuk middeleeuws stadje aan de Adriatische kust. Het heeft een intieme sfeer en het is heerlijk om door de smalle straatjes te struinen. De jachthaven Marina Seget ligt aan een ruime baai op 10 minuten rijden van het vliegveld bij Split. De haven is ook goed te bereiken met de auto. Marina Seget heeft een schoon sanitair, er is water, elektra en parkeergelegenheid.

Flottieljezeilen in Kroatie vanuit Split

Flottielje zeilen vanuit Split

Ten zuiden van Split liggen de grotere eilanden Brac, Solta, Hvar en Vis. Bijna iedere dag heb je de keuze uit een Marina of een ankerbaai. Er zijn veel beschutte baaien met kraakhelder water. De stad Hvar met antieke steegjes en een nachtleven vol glitter en glamour is een bezoekje waard. Zo ook het eiland Vis, dat pas sinds 1994 toegankelijk is voor toeristen. Ook het eiland Brac is zeker de moeite van een bezoekje waard.

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor flottielje zeilvakanties in Kroatie zie je hier: 

Zeiljachten en prijzen  in Kroatie

Behalve flottielje zeilen in Kroatie, kun je ook flottielje zeilen in:

de Caribbean,   Denemarken,   Griekenland,   Spanje,   Italie,   Nederland en Turkije

Je kunt ook een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Kroatie.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor uw mooiste zeilvakantie.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor een flottielje zeilen in Kroatie zeilvakantie kan vanuit Pula, Murter, Sukosan, Zaton, Trogir en Split.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.