+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilboot huren

Een zeilboot huren wereldwijd voor bareboat zeilen met het gezin, familie of met vrienden voor een voordelige zeilvakantie.

Zeilboot huren voor zeilvakanties in de Middellandse Zee

Een zeilboot huren in de Middellandse Zee.

Een zeilboot huren voor een zeilvakantie in de Middellandse Zee, kan o.a. vanuit: Griekenland, Kroatie, Slovenie, Montenegro, Turkije, Malta, Italie, Frankrijk en Spanje met de Balearen.

Zeilboot huren voor zeilvakanties in de Scandinavische landen.

Een zeilboot huren in de Scandinavische landen

Een zeilboot huren in de Scandinavische landen, door de vele fjorden van Noorwegen en Zweden. En in de Oost Zee of Baltische Zee vanuit Finland en rond de eilanden aan de oostkust van Denemarken.

Een zeilboot huren in de Oost Europese landen

Een zeilboot huren in de Oost Europese landen

Een zeilboot huren in Estland in de Finse Golf en in Litouwen op de Oostzee of een zeilvakantie in Polen op de schitterende Mazury Lakes.

Een zeilboot huren in de West Europese Landen

Een zeilboot huren in de West Europese Landen

Een zeiljacht huren voor een zeilvakantie in West Europa kan in: Belgie, Engeland, Nederland, Ierland, Schotland en Westkust van Frankrijk

Een zeilboot huren in de Caribbean

Een zeilboot huren in de Caribbean

Zeiljachten te huur voor zeilvakanties in de Caribbean kan in: Brittish Virgin Islands, Saint Lucia, Grenadines, Martinique en Cuba etc.

Een zeilboot huren aan de West kust van Amerika

Een zeilboot huren aan de West kust van Amerika

Een zeilboot huren voor een zeilvakantie in Amerika kan in: Annapolis, Fort Lauderdale, Florida, Mexico, Belize en Brazilie

Een zeilboot huren in de Atlantische Oceaan

Een zeilboot huren in de Atlantische Oceaan

Een zeiljacht huren voor een zeilvakantie in de Atlantische Oceaan kan in: Azoren, Canarische Eilanden en de Kaap Verdische Eilanden

Een zeilboot huren in de Stille Oceaan

Een zeilboot huren in de Stille Oceaan

Een zeiljacht huren voor een zeilvakantie in de Stille Oceaan (Pacific Ocean) kan in: Australie en de Whitsunday Islands en New Zealand

Een zeilboot huren in de Indische Oceaan

Een zeilboot huren in de Indische Oceaan

Een zeiljacht huren voor een zeilvakantie in de Indische Oceaan kan in: Langkawi, Madagascar, Mauritius, Malediven, Seychelles en Thailand. 

Boek nu uw bareboat zeilen zeilvakantie 2024

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeilboot huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten).

Een zeilboot huren voor bareboat zeilen.

Heeft u al eerder een zeilboot gehuurd of heeft u nog nooit een zeiljacht gehuurd, het maakt niet uit. Er zijn wereldwijd zeilboten te huur voor iedereen en u kunt bareboat zeilen in plaatsen waar u altijd al van gedroomd hebt. Het enige wat u nodig heeft is zeilervaring en het liefst Vaarbewijs ll (ICC). Zo kunt u genieten van het avontuur en het verlangen naar het leven aan boord. Bareboat zeilen biedt u het ultieme aan vrijheid en privacy. 

Doe wat u wilt, wanneer u dat wilt en waar u dat wilt.

Er zijn zeiljachten te huur in meer dan 65 landen overal ter wereld waar u samen met uw gezin, familie of vrienden kunt genieten van een heerlijke bareboat charter zeilvakantie die u nooit zult vergeten en waardoor u jaren later nog steeds kunt terugkijken op een onvergetelijke ervaring en mijmeren over de mooie azuurblauwe baaitjes en pittoreske dorpjes die u hebt aangedaan tijdens uw vakantie.

Kunt u niet zelf zeilen en wilt u toch van een zeilvakantie genieten, dan kunt u een kooi op een zeiljacht huren en zo (samen met andere gasten) meezeilen of u kunt een zeiljacht met schipper huren en samen met de schipper uw eigen route varen.

Wilt u met een grotere groep van een zeilvakantie genieten, dan kunt u ook een Gulet met bemanning huren en zo van een gezellige vakantie genieten.

U kunt bij ons een zeilboot huren voor een bareboat of flottielje zeilen zeilvakantie wereldwijd. Al vanaf 1995 organiseren wij zeilvakanties en wij hebben de nieuwste jachten in de mooiste landen.

 Wij zoeken altijd het beste jacht voor U,

(afhankelijk van uw wensen en budget).
Bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten.

En u kunt de BORG (die u ter plaatse moet betalen) via ons verzekeren, waardoor u dus geen risico loopt op onverwachte schade kosten. 

Een zeilboot of zeiljacht huren voor een bareboat zeilen zeilvakantie.

Een zeilboot of zeiljacht huren voor een bareboat zeilen zeilvakantie.

Een zeiljacht huren en heerlijk ontspannen genieten van een fantastische zeilvakantie.
Een zeiljacht huren en heerlijk ontspannen genieten van een fantastische zeilvakantie.

U kunt een zeilboot (zeiljacht) huren of een catamaran voor zelfstandig zeilen, dan vaart u ‘Bareboat’ dus zonder (flottielje)begeleiding.

U kiest dan uw eigen route en kunt gaan en staan waar en wanneer u maar wilt. De plaatselijke verhuurder zal, bij de incheck van het jacht, u zoveel mogelijk over het vaargebied, de leuke plaatsjes en het weer etc. vertellen.

Voor bareboat zeilen heeft u, afhankelijk van het vaargebied, een redelijke tot ruime zeilervaring nodig. 
Zo is de Middellandse Zee heel geschikt voor als u nog niet zoveel ervaring hebt, maar in de Caribbean, Atlantische Oceaan, Stille oceaan en de Indische Oceaan heeft u weer veel meer ervaring nodig omdat u hier op getijden water vaart en zo te maken hebt met stromingen etc.

Uiteraard kunnen wij u altijd adviseren over wat, aan de hand van uw wensen, het beste gebied voor uw zeilvakantie is. Zo bent u verzekerd van deskundig advies voor een heerlijke en onvergetelijke zeilvakantie.

Dolfijnen spotten tijdens het zeilen in Griekenland.

Dolfijnen spotten tijdens het zeilen in Griekenland.

Behalve zeiljachten te huur voor Bareboat zeilen kunt u ook een zeilboot huren voor een flottielje zeilen zeilvakantie. ook kunt u mee zeilen (hut huur) of een zeiljacht met schipper huren.

U kunt een zeilboot huren voor bareboat en flottielje zeilen zeilvakanties in bijna alle landen met water, zoals:

Albanië,   Amerika,   Azoren,   België,   Britse Maagdeneilanden,   Canarische Eilanden,   Caribbean,   Denemarken,   Engeland,   Estland,   Frankrijk,   Finland,   Griekenland,   Indische Oceaan,   Italië,   Kaapverdische Eilanden,   Kroatië,   Litouwen,   Malta,   Montenegro,   Nederland,   Noorwegen,   Polen,   Portugal,   Slovenië,   Spanje,   Stille Oceaan,   Turkije,   Zweden

en nog veel meer landen.

Duizenden zeiljachten van alle types (zoals Bavaria,   Beneteau,   Jeanneau,   Feeling,   Elan,   Dufour en catamarans) en modellen (o.a. Sun Odyssey, Oceanisvan elke leeftijd (van bouwjaar 2000 – 2023), en altijd in uitstekende conditie.

Voorbeeld van jachten en prijzen; Prices in the Med 2024

(Op deze prijzen zijn nog geen kortingen berekend)
Zeilboten, zeiljachten, catamarans en motorboten/jachten te huur en ook Gulets en (super) luxe jachten.

Zeilboten, zeiljachten, catamarans en motorboten/jachten te huur en ook Gulets en (super) luxe jachten.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.