+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Belgie

Een zeilboot huren voor bareboat zeilen in België

Een zeiljacht huren in Belgie voor een zeilvakantie op de Noordzee.

Zeilen in Belgie, en zeilboot huren in België voor een zeilvakantie op de Noordzee.

Om te zeilen in België, voor een bareboat zeilvakantie op de Noordzee, kun je een zeiljacht huren vanuit Nieuwpoort en Zeebrugge.

Je kunt een zeiljacht huren voor een bareboat zeilen zeilvakantie in België vanuit Nieuwpoort en Zeebrugge. Ideaal voor een oversteek naar Engeland of een zeiltocht langs de Franse Westkust.
We hebben verschillende Jeanneau zeiljachten te huur in België zoals de snelle Sun Fast 3200, de Sun Fast 35 en de  comfortabele en luxe en zeewaardige Sun Odyssey zeiljachten zoals de Sun Odyssey 439  en de kleinere 32ft. tot en met de grote 52ft. Alle zeiljachten zijn uitgerust voor zeilen op zee, dus met alle nodige apparatuur aan boord, tot en met Radar toe.  
Zomers is de gemiddelde temperatuur 15,5 ° C en in de winter 0,4 ° C. Het gemiddelde aantal uren zon per jaar in België 1392 uren. Juli en augustus zijn de natste maanden van het jaar. Maar de kans op zon is in deze maanden het grootst, wil in juli en augustus is temperatuur rond de 22 ° C.
De Belgische zomers zijn wat betreft temperatuur en weerbeeld vergelijkbaar met die van Nederland. Gemiddeld liggen de temperaturen in Vlaanderen één of twee graden hoger dan de temperaturen die in Nederland gemeten worden, maar je kunt er niet automatisch van uitgaan dat het in België op hetzelfde moment ook hetzelfde weer is als bij ons. Bij een hogedrukgebied Scandinavië kan België last hebben van (onweers) aankomst die vanuit Frankrijk noordwaarts trekken, en als het hogedrukgebied zuidelijk ligt (bijvoorbeeld boven Frankrijk), is er op heerlijk zomers weer in België, terwijl bij ons buien vanaf de Noordzee binnen kunnen komen. Wat betreft de nachttemperaturen zit er ’s zomers een redelijk verschil tussen de kustplaatsen en de Ardennen, waar het’ s nachts veel meer afkoelt dan langs de kust.

Boek nu uw zeilvakantie 2023 en ga een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Belgie.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeiljacht huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen in België vind je hier

Behalve een zeilboot huren in België, kun je ook zeiljachten huren in:

Nederland,    Engeland,    Schotland en de Scandinavische landen

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Belgie doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.