+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Caribbean

Een zeilboot (zeiljacht) huren om te zeilen in de Caribbean met zeiljachten te huur o.a. vanaf Martinique, St. Lucia en de Britse Maagden Eilanden.

Een zeiljacht huren in de Caribbean voor een zeilvakantie.

Zeilvakanties in de Caribbean vanaf Martinique, St. Maarten, St Lucia, de Grenadines en ook vanuit Tortola op de Britse Maagden Eilanden (British Virgin Islands)

Voor meer informatie over de mogelijkheden om te zeilen in de Caribbean en de zeiljachten en prijzen, mail ons info@specialfeeling.nl uw vragen of vul het aanvraag formulier in.

Behalve voor zeilen in de Caribbean kun je ook een zeilboot of zeiljacht huren in: 
Amerika, de Atlantische Oceaan, de, de Indische Oceaan, de Middellandse Zee, West Europa, Oost Europa, de Stille Oceaan en Scandinavische Landen.

Behalve een zeiljacht huren voor een bareboat zeilen kun je ook flottielje zeilen in de Caribbean.

Zeilvakanties in de Caribbean.

Je kunt een zeiljacht huren in de Caribbean voor bareboat zeilen vanaf Martinique, St. Maarten, St Lucia, de Grenadines en ook vanuit Tortola op de Britse Maagdeneilanden (British Virgin Islands) of vanuit Florida en zelfs vanuit Cuba of Venezuela. Het kenmerkende voor de Carieb is, dat er hoofdzakelijk oostelijke (passaat) winden staan. De wind is meestal rond de 4 Bf. maar kan soms ook pittig doorzetten. De temperatuur is meestal rond de 30 graden waardoor er een heerlijk zeil klimaat voor perfecte zeilvakanties ontstaat. Door de vele eilandjes zijn er veel ankerplaatsen waar men kan zwemmen, snorkelen en duiken tussen de meest fantastische koraalriffen met duizenden kleurrijke tropische vissen. Veel zeiljachten te huur waaronder ook diverse catamarans. Je kunt hier ook een zeiljacht huren voor  flottielje zeilen, bv. vanuit TORTOLA op de Britse Maagdeneilanden.

Voor voorbeelden van zeiljachten en prijzen om te zeilen in de Caribbean kijk hier

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in de Caribbean kan vanaf Martinique, St. Maarten, St Lucia, de Grenadines en ook vanuit Tortola op de Britse Maagdeneilanden (British Virgin Islands).

SPECIAL FEELING zeilvakanties, 

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: 0031 341421879, mobiel: 0031 618420850.

Greece, Ionionsails office:

Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece, mobile: +30 6951089674
K.v.k. 08079785
email: info@specialfeeling.nl
website: specialfeelingzeilvakanties.nl