+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Caribbean

Een zeilboot huren om te zeilen in de Caribbean voor een zeilvakantie o.a. vanaf Martinique, St. Lucia en de Britse Maagden Eilanden.

Een zeiljacht huren in de Caribbean voor een zeilvakantie.

Zeilvakanties in de Caribbean vanaf Martinique, St. Maarten, St Lucia, de Grenadines en ook vanuit Tortola op de Britse Maagden Eilanden (British Virgin Islands)

Boek nu een zeiljacht voor uw zeilvakantie 2024 om te zeilen in de Caribbean.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeilboot huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten.

Zeilvakanties in de Caribbean.

Je kunt een zeiljacht huren in de Caribbean voor bareboat zeilen vanaf Martinique, St. Maarten, St Lucia, de Grenadines en ook vanuit Tortola op de Britse Maagdeneilanden (British Virgin Islands) of vanuit Florida en zelfs vanuit Cuba of Venezuela. Het kenmerkende voor de Carieb is, dat er hoofdzakelijk oostelijke (passaat) winden staan. De wind is meestal rond de 4 Bf. maar kan soms ook pittig doorzetten. De temperatuur is meestal rond de 30 graden waardoor er een heerlijk zeil klimaat voor perfecte zeilvakanties ontstaat. Door de vele eilandjes zijn er veel ankerplaatsen waar men kan zwemmen, snorkelen en duiken tussen de meest fantastische koraalriffen met duizenden kleurrijke tropische vissen. Veel zeiljachten te huur waaronder ook diverse catamarans. Je kunt hier ook een zeiljacht huren voor  flottielje zeilen, bv. vanuit TORTOLA op de Britse Maagdeneilanden.

Behalve een zeilboot huren voor bareboat zeilenin de Caribbean, kun je ook een zeiljacht huren voor flottielje zeilen in de Caribbean.

Behalve voor zeilen in de Caribbean kun je ook een zeilboot of zeiljacht huren in: 
Amerika,  Atlantische Oceaan,  Indische Oceaan,  Middellandse Zee, West Europa,  Oost Europa, Stille Oceaan,  Scandinavische Landen.
Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in de Caribbean kan vanaf Martinique, St. Maarten, St Lucia, de Grenadines en ook vanuit Tortola op de Britse Maagdeneilanden (British Virgin Islands).

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.