+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Zweden

Zeilen in Zweden, zeiljachten te huur voor zeilvakanties.

Een zeiljacht huren in Zweden voor een zeilvakantie vanuit Stockholm

Een zeilboot huren in Zweden vanuit Stockholm

Om te zeilen in Zweden, voor een bareboat zeilvakantie, langs de Westkust en de Baltische Zee, kun je een zeiljacht huren vanuit Marstrand en Stockholm.

Marstrand is een kustplaats in BOHUSLÄN (net boven Goteborg) in het westen van Zweden. In de zomer is het SKAGERRAK en de BALTISCHE ZEE een populair gebied om te zeilen. De stad Stockholm ligt op veertien met bruggen verbonden eilanden, op de plaats waar het Mälarmeer met de Oostzee in verbinding staat. Aan deze ligging heeft de stad de bijnaam “Venetië van het Noorden” te danken. Net buiten de stad begint de scherenkust, een kustgebied met talloze rotseilanden en -eilandjes die scheren worden genoemd. Veel inwoners van Stockholm hebben dan ook een boot, of zelfs een buitenhuis op een eilandje.

Het zeilseizoen in Zweden is juli-september en in de hoogzomer valt de duisternis slechts 3 uur per dag. Er is dus bijna constant daglicht terwijl u over de wateren van de noord-, zuid-, oost- en westkust vaart.

U kunt de wateren van de Botnische Golf in Zweeds Lapland bevaren en aan land gaan om de vreemde en wonderbaarlijke geologie van de Hoge Kust vanaf de oostkust van Noord-Zweden te ervaren. Of waarom kiest u niet voor de archipel van Stockholm en de eilanden Finnhamn, Grinda, Utö en Sandhamn, die allemaal restaurants, bars en natuur- en avontuurlijke activiteiten hebben. Er zijn zo’n 24.000 eilanden in de archipel van Stockholm, dus je hebt letterlijk keuze te over.

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in Zweden op aanvraag.

Voor meer informatie over de mogelijkheden om te zeilen in Zweden en de zeiljachten en prijzen, mail ons uw vragen of vul het aanvraagformulier in.

Behalve voor zeilen in de Baltische Zee vanuit Zweden, kun je ook een zeiljacht huren in:
Noorwegen, Finland, Denemarken,  Estland en Litouwen.
Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Zweden doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

SPECIAL FEELING zeilvakanties, 

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: 0031 341421879, mobiel: 0031 618420850.

Greece, Ionionsails office:

Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece, mobile: +30 6951089674
K.v.k. 08079785
email: info@specialfeeling.nl
website: specialfeelingzeilvakanties.nl