+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Zweden

Een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Zweden.

Een zeiljacht huren in Zweden voor een zeilvakantie vanuit Stockholm

Een zeilboot huren om te zeilen in Zweden vanuit Stockholm

Om te zeilen in Zweden, voor een bareboat zeilvakantie, langs de Westkust en de Baltische Zee, kun je een zeiljacht huren vanuit Marstrand en Stockholm.

Marstrand is een kustplaats in BOHUSLÄN (net boven Goteborg) in het westen van Zweden. In de zomer is het SKAGERRAK en de BALTISCHE ZEE een populair gebied om te zeilen. De stad Stockholm ligt op veertien met bruggen verbonden eilanden, op de plaats waar het Mälarmeer met de Oostzee in verbinding staat. Aan deze ligging heeft de stad de bijnaam “Venetië van het Noorden” te danken. Net buiten de stad begint de scherenkust, een kustgebied met talloze rotseilanden en -eilandjes die scheren worden genoemd. Veel inwoners van Stockholm hebben dan ook een boot, of zelfs een buitenhuis op een eilandje.
Het zeilseizoen in Zweden is juli-september en in de hoogzomer valt de duisternis slechts 3 uur per dag. Er is dus bijna constant daglicht terwijl u over de wateren van de noord-, zuid-, oost- en westkust vaart.
U kunt de wateren van de Botnische Golf in Zweeds Lapland bevaren en aan land gaan om de vreemde en wonderbaarlijke geologie van de Hoge Kust vanaf de oostkust van Noord-Zweden te ervaren. Of waarom kiest u niet voor de archipel van Stockholm en de eilanden Finnhamn, Grinda, Utö en Sandhamn, die allemaal restaurants, bars en natuur- en avontuurlijke activiteiten hebben. Er zijn zo’n 24.000 eilanden in de archipel van Stockholm, dus je hebt letterlijk keuze te over.

Boek nu uw zeilvakantie 2023 en ga een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Zweden.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeiljacht huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in Zweden op aanvraag.

Behalve voor zeilen in de Baltische Zee vanuit Zweden, kun je ook een zeiljacht huren in:
Noorwegen, Finland, Denemarken,  Estland en Litouwen.
Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Zweden doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.