+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Oost Europa

Een zeilboot huren om te zeilen in Oost Europa voor een zeilvakantie in de Baltische Zee, vanuit Estland, Litouwen en in Polen.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Polen

Zeiljacht huren in Polen

op de Mazury lakes vanuit Gorko

Boek nu een zeiljacht voor uw zeilvakantie 2024 om te zeilen in Oost Europa.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeilboot huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten).
Een zeiljacht huren om te zeilen in de Baltische Zee.

Een zeiljacht huren voor een zeilvakantie in de Baltische Zee.

Een zeilboot huren in de Baltische Zee kan vanuit De Baltische Zee kan in Estland vanuit Tallinn, in Litouwen vanui Klaipede en in Polen op de Mazuri Lakes.

De Baltische Zee is een Europese binnenzee.

Het is de grootste brakwater zee ter wereld en omvat de volgende gebieden: centrale Oostzee, Finse Golf, Botnische Golf, Kattegat en Skagerrak. De landen die grenzen aan de Oostzee zijn: Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Litouwen, Polen, Rusland en Zweden. Het meest noordelijke punt van de Oostzee ligt aan de Golf van Bothnia, aan de Zweeds / Finse grens. Bij Flensburg, aan de westkant van de Flensburger Fjord, ligt het meest westelijke punt van de Oostzee. Het meest oostelijke punt bevindt zich in St. Petersburg en het meest zuidelijke punt ligt bij Stettin aan het zuidelijke uiteinde van de Stettiner Haffs.
De Oostzee is een binnenzee en kent daarom geen hoog- of laagwater. Navigatie lijkt het gebied eenvoudig, maar er kunnen uitdagende situaties optreden. De relatief lage diepten overschrijden de 160 m niet en worden vaak onderschat. Een plotselinge weersverandering kan leiden tot schokkerige golven en ruwe zee. Zeilers moeten zorgvuldig letten op de wind- en weersvoorspellingen. Sterke stromingen treden meestal op in havenpoorten en voorzichtigheid is geboden bij het binnenvaren of verlaten van havens. Verder zijn er verschillende gevaren plekken met ondiepten en ondiepten.

Estland is een van de Baltische staten, gelegen aan de Oostzee en de Finse Golf. Van de Baltische Staten is Estland de meest eerste. Het klimaat laat zich het beste omschrijven als een gematigd zeeklimaat, met koele winters en milde zomers. Neerslag valt er gedurende het hele jaar met iets meer in het najaar; het voorjaar is iets droger dan gemiddeld. Onder invloed van het zeewater is het langs de kust ’s winters vaak enkele graden warmer dan in het binnenland. In de zomermaanden is het juist andersom: dan is het in het binnenland vaak wat warmer dan in kustplaatsen zoals de hoofdstad Tallinn.
Litouwen is het meest zuidelijk gelegen land van de drie Baltische staten gelegen aan de Oostzee. Volgens het Köppen-systeem heeft Litouwen een gematigd zeeklimaat met koele winters en milde zomers. Neerslag valt er gedurende het hele jaar met iets meer neerslag in het najaar; het voorjaar is weer iets droger dan gemiddeld. Onder invloed van het zeewater is het langs de kust ’s winters vaak enkele graden warmer dan in het binnenland, maar valt er wel iets meer neerslag op jaarbasis dan in het oosten.

Behalve voor zeilen in de Oost Europese landen kun je ook een zeilboot of zeiljacht huren in: 

Amerika,  Atlantische Oceaan,  Caribbean,  Indische Oceaan,  Middellandse Zee,  West Europa,  Stille Oceaan,  Scandinavische Landen.
Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Oost Europa op de Baltische Zee vanuit Estland, de Oostzee vanuit Litouwen en op de Poolse Mazuri Lakes.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.