+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Estland

Een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Estland.

Een zeiljacht huren in Estland aan de Baltische Zee vanuit Tallinn.

Een zeilboot huren in Estland voor een zeilvakantie op de Baltische Zee.

Om te zeilen in Estland kun je een zeiljacht huren voor bareboat zeilen vanuit de plaats Tallinn.

Met de auto is het makkelijk te rijden en het zeilen in de Baltische zee is een genot. De kronkelende kustlijn,  veel langer dan de landgrens, is omringd door ongeveer 2000 eilanden. Levendige sfeer boordevol de vele zeilwedstrijden. Estland is een plaats die het ontdekken waard is per zeiljacht.
Estland heeft kleinere en grotere jachthavens om uit te kiezen, gelegen langs de kustlijn en eilanden. In enkele dagen, of in sommige gevallen uren, kunt u Estse havens en jachthavens bereiken vanuit buurlanden zoals Finland en Zweden. Door de kortste route van de noordkust over de Golf van Finland naar Finland is slechts 25 zeemijl.

De zomer in Estland is een aangenaam seizoen, aangezien de maximum temperaturen rond de 20/22 ° C (68/72 ° F) schommelen, wat betekent dat ze geschikt zijn voor buitenactiviteiten. De nachten zijn koel, met minimum temperature rond de 11/12 ° C. die aan de westkust oplopen tot 14 ° C.
Desondanks is de zomer behoorlijk regenachtig: het regent gemiddeld één op de drie dagen, maar het is niet onmogelijk om de zon te zien komen. In het binnenland is er in de namiddag kans op onweer.
Terwijl Atlantische fronten zelfs in de zomer enkele koele en regenachtige dagen kunnen brengen, kunnen warme luchtmassa’s uit het zuidoosten voor enkele warme dagen zorgen, en in deze situaties kan de temperatuur oplopen tot 32/33 °C. maar deze periodes duren meestal niet lang.

Boek nu uw zeilvakantie 2023 en ga een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Estland.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeiljacht huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in Estland op aanvraag.

Behalve voor zeilen in Estland, kun je ook een zeiljacht huren in:

Litouwen, Polen en de Scandinavische landen

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Estland doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.