+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Schotland

Een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Schotland.

Een zeiljacht huren in Schotland door de Loch's en de Orkney Eilanden

Een zeilboot huren in Schotland door de Loch's en de Orkney Eilanden

Om te zeilen in Schotland, voor een bareboat zeilvakantie door de Loch’s, langs de Clyde kust en naar de Orkney en Shetland eilanden, kun je een zeiljacht huren o.a. vanuit Largs

De vele Loch’s met hun rauwe natuur en de ruwe kusten zijn een lust voor het oog. Schotland heeft heel veel wilde, uitgestrekte wateroppervlakken. Als u er altijd al van hebt gedroomd om uw weg te vinden langs afgelegen eilanden en door kanalen, of om kapitein te zijn en sierlijk door een mistig loch te glijden, dan zit u hier goed. Schotland heeft zeilavonturen voor iedereen, van beginnende zeilers tot ervaren schippers. Met grote havens en aanlegplekken aan dramatische kustlijnen, is Schotland dé plek om een zeiljacht te huren of om te leren zeilen. Het aantal en de kwaliteit van de aanmeerhavens en -steigers in het land zijn meegegroeid met de toenemende populariteit van Schotland als vaarbestemming. Deze aanlegpunten zijn geschikt voor alle jachten en vele zijn meer dan uitstekend uitgerust. Ze zijn ideaal om bij te tanken, uw voorraad aan te vullen voor de rest van uw reis of gewoon om te genieten van wat tijd op het land. Hier zijn enkele plekken waar u kunt aanmeren: Mull of Kintyre, Firth of Clyde, Orkney & Shetland Islands.  

Ook NARROW Boats (of LONG Boats) in Schotland zijn bij ons te huur.

Narrow boats in Schotland te huur

Wij hebben ook Narrow boats in Schotland te huur

Boek nu uw zeilvakantie 2023 en ga een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Schotland.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeiljacht huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in Schotland op aanvraag.

Behalve voor zeilen in Schotland, kun je ook een zeiljacht huren in:

Nederland, Engeland, Belgie, en de Scandinavische landen. 

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Schotland doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.