+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Litouwen

Een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Litouwen.

Een zeiljacht huren in Litouwen voor een zeilvakantie aan de Baltische Zee.

Een zeiljacht huren in Litouwen voor een zeilvakantie op de Baltische Zee.

Om te zeilen in Litouwen, kun je een zeiljacht huren voor een zeilvakantie vanuit de stad Klaipeda om te zeilen op de Baltische Zee.

Litouwen is aan drie zijden door land omgeven met alleen zijn westelijke grens gevormd door de Baltische Zee. Het meest opvallende kenmerk van de zandige kustlijn van Litouwen is de Curonian Spit, een 80 km lange beboste zandstrook die zich noordwaarts uitstrekt van de Russische stad Zelenogradsk in de enclave Kaliningrad. Binnen de beschermende arm van het Spit ligt de Curonian Lagoon. Gescheiden van de stad Klaipeda door slechts een smal kanaal, dat de toegang tot de lagune vormt, is de noordelijke helft van het Spit en de lagune Litouws grondgebied, terwijl het zuidelijke deel tot Rusland behoort. De grens wordt duidelijk afgebakend door een reeks kleine gele boeien die zich uitstrekken over de lagune 200 meter ten noorden van de eigenlijke grens en, aan land, door een reeks duidelijk gemarkeerde palen die in een bomvrije gang zijn geplaatst.

De beste reistijd voor Litouwen is van juni t / m augustus, waarin je een aangename temperatuur hebt en amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Litouwen is 23 ° C in juli en de laagste is -4 ° C in januari.
De zomer, van juni tot augustus, biedt, naast zeer lange dagen, aangename temperaturen: de maximumtemperatuur ligt rond de 18/21 ° C aan de kust en rond de 21/23 ° C in het binnenland. De zomer is echter een redelijk regenseizoen.
Soms kunnen warme stromingen uit de meest zuidelijke vlaktes van Oost-Europa een aanzienlijke temperatuurstijging veroorzaken: in deze gevallen kan het aan de kust 25/30 ° C bereiken en in het binnenland tot 30/35 ° C. Deze hete periodes duren echter over het algemeen maar een paar dagen.

Boek nu uw zeilvakantie 2023 en ga een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Litouwen.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeiljacht huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in Litouwen op aanvraag.

Behalve voor zeiljachten te huur in Litouwen, kun je ook een zeiljacht huren in:

Estland, Polen en de Scandinavische landen

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Litouwen doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.