+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Indische Oceaan

Een zeilboot huren om te zeilen in de Indische Oceaan vanuit Thailand, Maleisie, Mauritius, Seychellen en Madagascar.

Een zeiljacht huren voor een zeilvakantie in de Indische Oceaan

En zeiljacht huren voor een zeilvakantie in de Indische Oceaan

Boek nu een zeiljacht voor uw zeilvakantie 2024 om te zeilen in de Indische Oceaan.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeilboot huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten.

Een zeilboot huren in de Indische Oceaan, zeiljachten en catamarans te huur met en zonder schipper.

Zeilen in de Indische Oceaan vanuit Phuket in Thailand en zo de eilanden van de Andaman Zee verkennen. Mijlen van palmboom zandstranden, kristalhelder water en koraalriffen omzoomd door een mooi tropisch klimaat. Hier een zeiljacht huren voor bareboatzeilen is het ultieme zeilvakantie gevoel. Hier vaart men veel met multihulls (catamarans) omdat deze minder diep steken als monohulls (gewone zeiljachten) en je daarmee tot diep in de schitterende baaitjes kunt komen.

Ook een fantastisch zeilgebied is de Seychelles. Vaak het zeilparadijs op aarde genoemd door de porselein witte stranden, glinsterende kristalheldere wateren en idyllische levensstijl. Een mooiere zeilbestemming is moeilijk te bedenken. 

Behalve misschien Maleisie. Gelegen in Zuidoost-Azië, net boven de evenaar, weerspiegelt de kenmerkende culturele mix van mensen in Maleisië de unieke geografie. De Langkawi-archipel ligt voor de noordwestkust van Maleisië, in de Andaman Zee. Deze eilandengroep biedt tal van beschermde ankerplaatsen in alle wind- en zeecondities en hun noordelijke stranden en baaien behoren tot de mooiste ter wereld. Langkawi is een prachtig vaargebied, met hoge kliffen en honderden potentiële excursies. Zwem in een zoetwatermeer of bezoek het natuurreservaat om zeearenden en apen te zien. De eilanden Langkawi dienen als een toegangspoort tot ongerept paradijs en een onvergetelijk zeilavontuur.

Ook vanaf Madagascar kan er gezeild worden, echter allen ‘met schipper’ dus meezeilen of een zeiljacht met schipper huren.

Catamarans (met schipper) te huur in Tanzania

Catamarans (met schipper) te huur in Tanzania

Ook voor de kust van TANZANIA vanaf ZANZIBAR zijn Catamarans te huur, (incl. een schipper) voor het ontdekken van de schitterende eilanden van de Pembla Archipel. Je hebt al een Catamaran (voor 6 personen) voor slechts 1200,- USD per dag (minimaal 4 dagen).

Behalve voor zeilen in de Indische Oceaan  kun je ook een zeilboot of zeiljacht huren in:
Amerika,    Atlantische Oceaan,    Caribbean,    Middellandse Zee, West Europa, Oost Europa,    Stille Oceaan en Scandinavische Landen.
Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren in de Indische Oceaan om te zeilen in Thailand, Seychelles en Maleisie.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.