+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Polen

Zeilen in Polen met zeiljachten te huur voor zeilvakanties vanuit Gorklo. Polen is ideaal en makkelijk per auto te bereiken.

Een zeiljacht huren in Polen voor een zeilvakantie op de Mazuri Lakes

Zeilen in Polen voor een zeilvakantie op de Mazuri Lakes

Om te zeilen in Polen, kun je een zeiljacht huren vanuit Gorklo voor een zeilvakantie op de Mazuri Lakes.

Vanuit Górklo aan de Mazury Lakes kun je een zeiljacht huren voor een bareboat zeilen zeilvakantie. Polen is een ideale bestemming voor iedere zeiler. Dankzij de talrijke grote meren die zich hoofdzakelijk in de noordelijke gebieden van Polen bevinden, treft u uitstekende voorwaarden aan voor het uitoefenen van de zeilsport. Je kunt daar heerlijk zeilen van begin mei tot eind september.

Mazury is een oever van een meer in het noorden van Polen. Het staat ook bekend als het land van de duizend meren en is de meest populaire zeilbestemming in Polen. Omdat de grootste meren: Śniardwy, Mamry, Niegocin, Dargin en vele andere verbonden zijn door kanalen, kun je in twee tot drie dagen van de ene kant van Mazury naar de andere zeilen.
Het hoogseizoen is natuurlijk juli en augustus, wanneer het weer het beste is en de schooltijd voorbij is. Verwacht ook drukte tijdens de eerste week van mei en tijdens Corpus Christi-vakanties. Dit zijn twee lange weekenden buiten het zomerseizoen, die altijd veel toeristen naar alle populaire bestemmingen in Polen brengen.

Als u wilt komen wanneer de meren minder druk zijn (en de prijzen lager zijn), boek dan een jacht voor eind mei / begin juni of begin september.
Omdat zeilen in Mazury ontzettend populair is, mag je daar allerlei drukte verwachten. 

De meest levendige havens zijn Sztynort en Giżycko. Sommige zeilers zullen je zelfs vertellen dat je gewoon je hele vakantie in Sztynort moet blijven, omdat het zo leuk is. Het is de grootste haven van Mazury die alles heeft wat je nodig hebt, inclusief de beroemde taverne Zęza (The Bildge). U zult zich niet vervelen.

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen in Polen op aanvraag.

Voor meer informatie over de mogelijkheden om te zeilen in Polen en de zeiljachten en prijzen, mail ons uw vragen of vul het aanvraagformulier in.

Behalve voor zeilen in Polen, kun je ook een zeiljacht huren in:
Litouwen, Estland en de Scandinavische landen
Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Polen doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

SPECIAL FEELING zeilvakanties, 

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: 0031 341421879, mobiel: 0031 618420850.

Greece, Ionionsails office:

Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece, mobile: +30 6951089674
K.v.k. 08079785
email: info@specialfeeling.nl
website: specialfeelingzeilvakanties.nl