+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Polen

Een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Polen.

Een zeiljacht huren in Polen voor een zeilvakantie op de Mazuri Lakes

Zeilen in Polen voor een zeilvakantie op de Mazuri Lakes

Om te zeilen in Polen, kun je een zeiljacht huren vanuit Gorklo voor een zeilvakantie op de Mazuri Lakes.

Vanuit Górklo aan de Mazury Lakes kun je een zeiljacht huren voor een bareboat zeilen zeilvakantie. Polen is een ideale bestemming voor iedere zeiler. Dankzij de talrijke grote meren die zich hoofdzakelijk in de noordelijke gebieden van Polen bevinden, treft u uitstekende voorwaarden aan voor het uitoefenen van de zeilsport. Je kunt daar heerlijk zeilen van begin mei tot eind september.

Mazury is een oever van een meer in het noorden van Polen. Het staat ook bekend als het land van de duizend meren en is de meest populaire zeilbestemming in Polen. Omdat de grootste meren: Śniardwy, Mamry, Niegocin, Dargin en vele andere verbonden zijn door kanalen, kun je in twee tot drie dagen van de ene kant van Mazury naar de andere zeilen.
Het hoogseizoen is natuurlijk juli en augustus, wanneer het weer het beste is en de schooltijd voorbij is. Verwacht ook drukte tijdens de eerste week van mei en tijdens Corpus Christi-vakanties. Dit zijn twee lange weekenden buiten het zomerseizoen, die altijd veel toeristen naar alle populaire bestemmingen in Polen brengen.

Als u wilt komen wanneer de meren minder druk zijn (en de prijzen lager zijn), boek dan een jacht voor eind mei / begin juni of begin september.
Omdat zeilen in Mazury ontzettend populair is, mag je daar allerlei drukte verwachten. 

De meest levendige havens zijn Sztynort en Giżycko. Sommige zeilers zullen je zelfs vertellen dat je gewoon je hele vakantie in Sztynort moet blijven, omdat het zo leuk is. Het is de grootste haven van Mazury die alles heeft wat je nodig hebt, inclusief de beroemde taverne Zęza (The Bildge). U zult zich niet vervelen.

Boek nu uw zeilvakantie 2023 en ga een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Polen.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeiljacht huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen in Polen op aanvraag.

Behalve voor zeilen in Polen, kun je ook een zeiljacht huren in:

Litouwen, Estland en de Scandinavische landen. 

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Polen doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.