+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Frankrijk

Een zeilboot huren om te zeilen in Frankrijk voor bareboat zeilvakanties.

Zeilen in Frankrijk vanuit Bormes les Mimosas, Juan les Pins en Port Pin Roland

Een zeilboot huren in Frankrijk vanuit Bormes les Mimosas, Juan les Pins en Port Pin Roland

Een zeiljacht huren om te zeilen in Frankrijk, voor een bareboat zeilvakantie, kanm aan de Franse Riviera o.a. vanuit Bormes Les Mimosas, Juan Les Pins en Port Pin Roland.

Zeiljachten te huur in Frankrijk voor bareboat zeilen kan o.a. vanuit: Bormes les Mimosas (Hyeres), Port Pin Rolland en Golfe Juan (Cannes). De Franse Riviera strekt zich uit tussen Marseille en de Italiaanse grens en kenmerkt zich door de geur van de zilte zeelucht en kastanjebomen. Het zeilgebied voor een zeilvakantie in Frankrijk. Een kust met veel mogelijkheden om te zeilen en een Mistral die meestal zorgt voor een aangename wind. Veel gastvrije Marina’s langs de ‘bloemenkust’ en de bekende namen als. Le lavandou, Saint Raphael, Fréjus en Port Grimaud. Voor veel zeilers het beloofde land voor een zeilvakantie. Mondaine badplaatsen als Nice, Cannes en Monaco zijn echte trekpleisters waar het prima flaneren en shoppen is. De drie eilanden, Ile de Porquerolles, Ile du Levant en Ile de Port cros staan bekend als de Iles d’Or. Er zijn voldoende leuke baaitjes om te ankeren en ook kleine jachthavens. Een aanrader is de paradijselijke eilandengroep Porquerolles. 

Boek nu uw zeilvakantie 2024 en ga een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Frankrijk.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeiljacht huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

 Voorbeeld van zeiljachten en prijzen in FRANKRIJK 2024

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten
Behalve voor zeilen in Frankrijk, kun je ook een zeiljacht huren in:
Griekenland, Italie, Kroatie, Malta, Montenegro, Slovenie, Spanje en Turkije
Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Frankrijk doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.