+31618420850
info@specialfeeling.nl

Flottieljezeilen in Spanje

Voor flottielje zeilen in Spanje rond de Balearen zijn er zeiljachten te huur vanuit Palma de Mallorca voor zonnige zeilvakanties.

Flottieljezeilen in Spanje vanuit Palma de Mallorca

Een zeiljacht huren in Palma de Mallorca voor flottielje zeilen in Spanje.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, MAIL ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wilt u zelf ‘online’ een zeiljacht, motorjacht, Gulet of luxe jacht uitzoeken, kijk dan hier.

Zeilboten (zeiljachten) huren voor flottielje zeilen in Spanje in de Balearen vanuit Mallorca.

Voor flottielje zeilen in Spanje rond de Balearen zijn er zeiljachten te huur vanuit Palma de Mallorca voor zonnige zeilvakanties.

Ook bij de Spaanse Balearen in de Middellandse Zee kun je flottielje zeilen. Wij hebben daar bijna het gehele jaar door flottieljes vanaf Mallorca, i.s.m Sunsail. De flottieljes staan onder een begeleidingsschip mee met een ervaren, Engels sprekende, schipper die je kan helpen met zaken zoals vaarroute, weerbericht en ankeren. In Spanje heb je een ICC-vaarbewijs nodig. Uiteraard weet de professionele flottieljebegeleiding de mooiste plekjes en beste en leukste restaurantjes.

In Spanje zijn er globaal gesproken vijf soorten klimaat:
Het klimaat van de Atlantische kust, koel, vochtig en regenachtig;
Het klimaat van het centrale plateau, vrij droog en matig continentaal, met relatief koude winters en hete zomers (zie Madrid);
Het mediterrane klimaat van de zuidelijke en oostelijke kustgebieden (zie Barcelona, Balearen, Valencia, Málaga), mild en zonnig;
Het bergachtige klimaat van de Pyreneeën en de Sierras, min of meer koud afhankelijk van de hoogte;
Eindelijk het bijna Afrikaanse klimaat van Andalusië, mild in de winter en erg warm in de zomer.
Daarom is Spanje niet altijd warm en zonnig zoals je misschien denkt.
Als u echter de noordkust buiten beschouwing laat, is de zomer in een groot deel van Spanje heet, droog en zonnig.

Canarische Eilanden:

Bezoekers komen in deze tijd van het jaar nog steeds graag naar de Canarische Eilanden vanwege het warme klimaat en de grote hoeveelheid zonneschijn. Het weer op de Canarische Eilanden heeft in december aangename temperaturen, maar de regenval neemt wel toe en er is kans op stormachtige omstandigheden op Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife en La Palma. De Canarische Eilanden verder naar het westen, zoals La Palma en Tenerife, hebben over het algemeen meer regen in december dan eilanden in het oosten en zuiden, zoals Gran Canaria. De Canarische Eilanden Lanzarote en Fuerteventura liggen dichter bij de Afrikaanse kust en ontvangen warmere lucht van het continent en zijn meer beschut tegen de wind. De Canarische eilanden kunnen in december nog steeds een zeer heldere lucht hebben vanwege de passaatwinden. 

Het weer op de Canarische Eilanden in december heeft een aangename gemiddelde temperatuur van 14 ° C, waarbij het nacht gemiddelde meestal niet onder de 8 ° C komt op Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife en La Palma. De zonneschijn niveaus zijn nog steeds fantastisch in deze wintermaand en december zou ongeveer tien uur zonneschijn moeten zien, waarbij de zon pas ondergaat om ongeveer 18.45 uur aan het begin van de maand. Dus neem je zonnebril mee! De gemiddelde regenval is 139 mm, dus een paraplu helpt je om de buien te ontwijken, maar de gemiddelde windsnelheid van slechts 13 mph zorgt ervoor dat het vrij mild aanvoelt. De gemiddelde temperatuur van de Atlantische Oceaan is 21 ° C, waarbij westelijke resorts zoals Lanzarote in december iets warmer water hebben.

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen in Spanje op aanvraag.

Behalve flottielje zeilen in Spanje, kun je ook flottielje zeilen in:

de Caribbean,   Denemarken,   Griekenland,   Kroatie,   Italie,   Nederland en Turkije

Behalve een zeilboot huren voor flottielje zeilen kun je ook zeilboten huren voor bareboat zeilen.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor uw mooiste zeilvakantie.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor een flottielje zeilen in Spanje zeilvakantie kan vanuit Palma de Mallorca.

SPECIAL FEELING zeilvakanties, 

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: 0031 341421879, mobiel: 0031 618420850.

K.v.k. 08079785
email: info@specialfeeling.nl
website: specialfeelingzeilvakanties.nl
Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.