+31618420850
info@specialfeeling.nl

Flottieljezeilen in Nederland

Een zeilboot huren voor flottielje zeilen in Nederland

Flottieljezeilen in Nederland vanuit Lemmer

Een zeiljacht huren in Lemmer voor flottieljezeilen in Nederland.

Een zeilboot huren voor flottieljezeilen in Nederland vanuit Lemmer op het IJsselmeer en de Waddenzee.

Voor een flottieljezeilen zeilvakantie in Nederland, hoef je niet ver te reizen.  In Nederland zijn er ook flottielje zeilvakanties en wel vanuit Lemmer voor zeilen op het IJsselmeer en de Wadden.

Rond het IJsselmeer liggen vele leuke plaatsjes zoals Stavoren,   Hindeloopen,   Makkum,   Enkhuizen en Medemblik. Op de Waddeneilanden zijn Texel,   Vlieland en Terschelling de moeite van bezoeken waard.

Wel is er enige ervaring nodig voor het varen op getijden en dus stromend water met eb en vloed.

Nederland heeft een gematigd zeeklimaat onder invloed van de Noordzee en de Atlantische Oceaan, met koele zomers en gematigde winters. De dagtemperaturen variëren van 2 ° C-6 ° C in de winter en 17 ° C-20 ° C in de zomer.

Omdat het land klein is, is er weinig variatie in klimaat van regio tot regio, hoewel de maritieme invloeden minder landinwaarts zijn. Neerslag wordt over het hele jaar verdeeld met een drogere periode van april tot september.

Boek nu uw flottielje zeilvakantie in Nederland.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeilboot huren voor flottieljezeilen in Nederland.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten)

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen van flottieljezeilen in Nederland op aanvraag.

Behalve flottielje zeilen in Nederland, kun je ook flottieljezeilen in:

de Caribbean,   Denemarken,   Griekenland,   Kroatie,   Italie,   Spanje en Turkije

Je kunt ook een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Nederland.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor uw mooiste zeilvakantie.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor een flottieljezeilen in Nederland zeilvakantie kan vanuit Lemmer op het IJsselmeer en de Waddenzee.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.