+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Atlantische Oceaan

Een zeilboot huren om te zeilen in de Atlantische Oceaan voor een zeilvakantie rond de Azoren, Canarische Eilanden, Kaap Verdische Eilanden en Portugal.

Een zeiboot huren om te zeilen in de Azoren

Zeilen in de Azoren Eilanden

vanuit Horta op Faial en Velas Marina/São Jorge  

Een zeiboot huren om te zeilen in de Canarische Eilanden.

Zeilen in de Canarische Eilanden

vanaf Gran Canaria, Tenerife en Lanzarote.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor uw mooiste zeilvakantie.

Zeilen in de Kaapverdische eilanden

vanuit Sao Vicente op de Cabo Verde Eilanden

Boek nu een zeiljacht voor uw zeilvakantie 2024 om te zeilen in de Atlantische Oceaan.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeilboot huren voor uw zeilvakantie in de Atlantische Oceaan.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen in de Atlantische Oceaan, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten).

Zeilen in Atlantische Oceaan met zeiljachten te huur voor zeilvakanties vanaf de Azoren, Kaapverdische en de Canarische Eilanden.

 De Atlantische Oceaan bedekt ongeveer een vijfde deel van de aarde en is ongeveer de helft van de grote oceaan. De bovenkant van de Atlantische oceaan wordt ook wel de Noord-Atlantische oceaan genoemd. Dit is het deel boven de evenaar.
Op de meeste eilanden in de Atlantische Oceaan zijn zeiljachten te huur.
In de Atlantische oceaan liggen heel veel verschillende eilanden en eilandengroepen. Een aantal voorbeelden daarvan zijn de Azoren, de Canarische eilanden en de Kaap Verdische Eilanden.

Ook zeilboten (zeiljachten) te huur in PORTUGAL vanuit Porto langs de kust en vanuit Lagos en Portimao voor langs de Algarve. 

Zeiljachten te huur voor zeilvakanties in de Atlantische Oceaan

Zeilvakanties in de Atlantische Oceaan

Behalve zeilen in de Atlantische Oceaan kun je ook een zeiljacht huren in

 Amerika, de Caribbean, de Indische Oceaan, de Middellandse Zee,   Oost Europa, de Scandinavische landen, de Stille Oceaan en West Europa.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in de Atlantische Oceaan vanaf de Azoren, Kaap Verdische Eilanden en de Canarische Eilanden.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.