+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Spanje

Een zeilboot huren om te zeilen in Spanje voor bareboat zeilvakanties

Een zeiljacht huren in Spanje voor zeilvakanties vanaf de Oostkust en de Balearen

Een zeilboot huren in Spanje kan vanaf de Oostkust en in de Balearen

Je kunt een zeiljacht huren in Spanje, voor een bareboat zeilvakantie, langs de Oostkust vanuit Barcelona en Denia en in de Balearen vanaf Mallorca, Menorca en Ibiza.

Behalve aan de oostkust vanuit bv. BarcelonaDeniaAlicante en Estartit. kun je ook een zeiljacht huren in de Balearen zoals Mallorca, Menorca en Ibiza. Ook zijn er zeiljachten te huur op de Canarische Eilanden die ook onder Spanje behoren en daar heeft Special Feeling zeilvakanties ook zeilboten te huur vanaf TenerifeGran Canaria en Lanzarote.

De stad Barcelona is een goed begin voor een tocht langs de oostkust van Spanje. Vanuit Denia kun je makkelijk oversteken naar Ibiza en vanuit Palma de Mallorca is een uitstapje naar Formentera een ‘must’. Zon, prachtige baaitjes, leuke plaatsjes, lekker eten en vriendelijke mensen. De ingrediënten voor een geslaagde zeilvakantie in Spanje.

Spanje is een zonnig land met ongeveer 3.000 zonuren per jaar. De temperaturen zijn mild, maar er zijn nog steeds verschillen afhankelijk van de seizoenen en gebieden van het land. De mildste temperaturen zijn in het voor- en najaar, waardoor je praktisch de hele dag buiten kunt genieten. Maximale temperaturen worden bereikt tijdens de maanden juli en augustus, die in het hele land heet en droog zijn. De koudste temperaturen komen voor in de maanden december, januari en februari, de maanden met de meeste regenval, voornamelijk in het noorden van Spanje.
Veel mensen zijn het erover eens dat dit het beste seizoen is om Spanje te bezoeken. De zon schijnt bijna altijd en elke dag zijn er meer zonuren om van het buitenleven te genieten tijdens wandelingen, avonden op de terrassen, natuuruitjes …
Neem tops met korte mouwen, of tops met lange mouwen van dunne materialen, jeans en felgekleurde jurken. Accessoires, zoals een zonnebril, een zonnehoed, een pashmina en sommige sandalen kunnen goede reisgenoten zijn om te genieten van zonnige ochtenden en middagen. Een populair gezegde (“En abril, aguas mil” (buien in april)) waarschuwt ons om ook een kleine reisparaplu in te pakken voor af en toe een korte maar intense bui.

Boek nu uw zeilvakantie 2024 en ga een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Spanje.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeiljacht huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten.

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in Spanje vind je hier

Behalve Zeiljachten te huur in Spanje, kun je ook een zeiljacht huren in:
Griekenland, Italie, Frankrijk, Kroatie, Malta, Montenegro, Slovenie en Turkije

U kunt ook een zeiljacht huren voor flottieljezeilen in Spanje vanaf Mallorca.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Spanje doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.