+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilles

Zeilles, leren zeilen in de praktijk, zeil cursus, vaarbewijs.

Zeilles op een van onze Optima 92 zeiljachten.

Praktijk zeilles op een van onze zeiljachten.

Gewoon zeilles in de praktijk of een speciale cursus 'á la Mediterrané' waarin je o.a. geleerd wordt hoe er afgemeerd wordt als je een zeilboot huur in de Middellandse Zee en je alvast voorbereid wilt zijn. Na zo'n cursus ontvang je een Proof of Competence waarmee je een zeiljacht kunt huren in de landen rond de Middellandse Zee (behalve Kroatie) en de meeste andere landen wereldwijd.

Praktijk ervaring opdoen tijdens onze cursus zeilles en/of speciale cursus ‘á la Méditerranée’.

Als u een zeiljacht heeft gehuurd in het buitenland, bv. in de Middellandse Zee, of bent u van plan dit te gaan doen, maar u twijfelt of u wel voldoende ervaring heeft, dan kunt u bij ons een dagcursus ‘á la Méditerranée’ komen volgen. 

Deze cursus is voor minimaal 2 personen en kost 150,- p.p. per dag. De prive cursussen zijn van 10 – 16 uur en worden vanuit Harderwijk gehouden. Het is een prive cursus, dus je bent alleen met jouw groepje samen met de instructeur aan boord. Alle manoeuvres worden dus door je eigen ‘crew’ gedaan waarbij iedereen zijn eigen taak rijgt, zodat je goed op elkaar ingespeelt raakt.

De Cursus leert je o.a. hoe er geankerd en afgemeerd wordt op de Middellandse Zee manier. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan het zeilen zelf en het manoeuvreren op de motor. 

De Cursus is geen officiele cursus voor een CWO diploma (Vaarbewijs I of II), maar gewoon praktijk ervaringen opdoen, waarna je van ons een Proof of Competence (Vaar’digheids’bewijs) ontvangt. Uiteraard is het altijd verstandig om, naast onze praktijk cursus, nog het theorethische Vaarbewijs II (ICC) te gaan halen.

Zeilles in de Praktijk en zo ervaring opdoen tijdens onze cursus á la Méditerranée met ankeren en afmeren op de Middellandse Zee manier.

Zeilles bij Special Feeling zeilvakanties

Zeilles, praktijk ervaring opdoen tijdens het varen, afmeren en ankeren.

zeilles cursus bij Special Feeling zeilvakanties

Speciale zeilcursus voor zeilen in de Middellandse Zee

Voor meer informatie over de mogelijkheden van een zeilles of de Cursus ‘á la Méditerranée’, mail ons info@specialfeeling.nl uw vragen en u krijgt z.s.m. antwoord van ons.

Zeilvakanties met zeilboten te huur, zeiljachten, catamarans en motorjachten, ook Gulets en (super) luxe jachten.

Jachten te huur, zeiljachten, catamarans en motorjachten, ook Gulets en (super) luxe jachten.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.