+31618420850
info@specialfeeling.nl

Flottielje zeilen in Griekenland

Een zeilboot huren voor flottielje zeilen in Griekenland

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor flottielje zeilen in Griekenland.

Een zeilboot of zeiljacht huren voor flottielje zeilen in Griekenland vanuit Corfu, Lefkas, Athene, Kos of Skiathos.

Voor flottielje zeilvakanties in Griekenland, zijn wij al bijna 30 jaar

DE SPECIALIST

Elke zaterdag, vanaf half April tot eind Oktober, varen de flottieljes met 1- en 2-weekse flottielje tochten langs de Griekse eilanden in de Ionische Zee en de  Saronische Golf.

Waar kun je flottielje zeilen in Griekenland?

Flottieljezeilen in Griekenland vanuit Lefkas in de Ionische Zee
Flottielje zeilen vanuit LEFKAS in de Ionische Zee, Griekenland
Een zeilboot (zeiljacht) huren voor flottielje zeilen in Griekenland vanuit Lefkas. Onze flottieljes varen al sinds 1995 in de Ionische Zee. Onze flottieljes zijn klein (max. 6 – 7 boten) en altijd heel gezellig.
Je geen zorgen te hoeven maken over het weer en de route. Onze flottieljeleider doet dat voor je. Hij kent alle mooie baaitjes en leuke plaatsjes. Hij geeft elke ochtend een briefing over het weer en waar de flottielje die dag heen gaat. Gezellig met z’n allen elke dag weer naar een volgende plaats zeilen. Je kunt daarbij je eigen route varen, zolang je aan het eind van de middag maar in de afgesproken plaats komt. Daar is de flottieljeleider dan al om je, indien nodig, te helpen met afmeren.
Je doet net wat je zelf wilt. ’s Avonds gezellig met de hele flottielje dineren op het terras van een gezellige taverna. of, als je dat wilt, met je eigen bemanning. Of wat te denken van een echte BBQ op een strandje met een echt kampvuur ! Het is allemaal mogelijk. De route van onze flottieljes brengt je vanuit Lefkas o.a. naar de eilanden Meganisi, Kastos, Kalamos, Ithaka. Kefalonia en zelfs Zakynthos. Bij een 2-weekse flottielje wordt er ook 1 week richting Corfu gevaren.
Flottieljezeilen vanuit Corfu
Flottielje zeilen vanuit CORFU in de Ionische Zee, Griekenland
Zeilboten (zeiljachten) te huur voor gezellige flottielje zeilvakanties kan ook vanuit Corfu.
In dit noordelijke gedeelte van de Ionische Zee zeil je niet alleen naar de schitterende baaitjes aan de oostkust van het eiland Corfu, maar je gaat ook maar het vaste land zoals de plaatsjes Plataria, Mourtos en Parga.
Tegenover Parga liggen de Paxos eilanden met het mooie plaatsje Gaios en de schitterende baai van Lakka met het azuur helder blauw water. Vandaar terug, via het oude vissersplaatsje Petretti en het oude fort van Corfu stad, naar de Marina van Gouvia.
Een flottielje zeilvakantie om nooit te vergeten. De flottieljeleider zorgt ervoor dat jullie een fantastische week beleven.
Flottieljezeilen in Griekenland vanuit Athene
Flottielje zeilen vanuit ATHENE in de Saronische Golf, Griekenland
Zeilen in een flottielje. In de ochtend de uitgebreide kennis en kunde van de flottieljeleider. Overdag de privacy van je eigen (gehuurde) zeiljacht en ’s avonds (als je dat wilt) de gezelligheid van je mede flottielje zeilers tijdens het diner.
Het is maar net wat jezelf wilt. Jij bepaalt hoe je zeilvakantie er uit ziet en onze flottieljeleider helpt je daarbij.
De flottielje begint in Athene vanuit Marina Kalamaki en gaat zo richting de Peloponnesos (of de Cycladen).
Onderweg worden verschillende eilanden aangedaan zoals Poros, Spetses en Hydra en nog veel meer leuke en interessante plaatsjes. Zowel 1-weekse als 2-weekse flottielje tochten.
Zoals een flottielje tocht vanuit Athene naar de Cycladen en in de Saronische Golf naar Poros en de Peloponnesos.

We hebben ook enkle flottieljes in de SPORADEN vanuit SKIATHOS en de DODEKANISSOS vanaf KOS.

Voor meer info daarover mail ons.

Boek nu uw flottielje zeilvakantie in Griekenland.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeilboot huren voor flottieljezeilen in Griekenland.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten)

Zeilboten (zeiljachten) huren voor flottieljes in de Ionische Zee vanuit CORFU en LEFKAS en de Saronische Golf vanuit ATHENE.

Onze eigen flottieljes in de Ionische Zee vanuit LEFKAS en CORFU staan onder de uitstekende flottieljebegeleiding van onze flottieljeleider ‘Gerrit’. Behalve een goede en gezellige flottieljebegeleider is Gerrit ook nog eens een heel bekwame monteur, electricien en manusje van alles. Dit is heel goed te zien in de reviews over Gerrit. Geen zee gaat hem te hoog en geen karwei is te moeilijk of te veel voor hem.
Ook de flottieljes van onze collega’s, waar we mee samenwerken, staan onder uitstekende (meestal Nederlandse) begeleiding.
Bovendien kunt u, als u nog niet zoveel ervaring hebt of een beetje ‘opgefrist’ wilt worden, onze speciale cursus ‘a la Mediterrane volgen. U leert dan hoe het zeilen, ankeren en afmeren in de Middellandse Zee gaat.

Flottielje zeilen hoe gaat dat ?

De flottieljeleider geeft iedere ochtend een briefing over waar de flottielje die dag heen gaat, mooie baaitjes etc. onderweg, het weer en waar je op moet letten tijdens het navigeren. Na de briefing kun je gaan en staan waar en wanneer jezelf wilt.

Ook legt de flottieljeleider uit hoe een en ander in z’n werk gaat wat betreft het wegvaren van een mooringlijn, hoe je moet afmeren met het anker etc. etc.
Hij vertelt ook hoe laat hij op de plaats van bestemming verwacht te zijn en wanneer (uiterlijk hoe laat) jullie daar verwacht worden. Als je onderweg vragen hebt, kun je de flottieljeleider altijd  via de marifoon of mobiele telefoon bereiken.
Eenmaal aangekomen op de eindbestemming van die dag, roep je, voordat je de haven binnen vaart,  de flottieljeleider op de marifoon op en vraagt hem waar hij een plaatsje voor je heeft. Daarna volg je de aanwijzingen van de flottieljeleider op, die je dan (indien nodig en/of gewenst) een handje helpt met het afmeren. Je hebt nu tijd om te relaxen, een borreltje/biertje te drinken of het dorpje te verkennen. De flottieljeleider heeft, voor degene die dat willen, voor het diner een plekje voor de groep gereserveerd op het terras van een taverna.

Onze flottieljes zijn kleine flottieljes met maximaal 6 deelnemende zeiljachten. De flottieljeleider vaart op zijn eigen jacht (het moederschip) met de flottielje mee.

Omdat de persoonlijke aandacht en de veiligheid bij ons voorop staan is zo’n kleine flottielje een groot voordeel. Mede omdat we daardoor ook terecht kunnen in de kleinere havens, wat natuurlijk ook heel leuk is.

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen van flottielje zeilvakanties in Griekenland zie hier:

Zeiljachten en prijzen in Griekenland

Behalve flottielje zeilen in Griekenland, kun je ook flottielje zeilen in:

de Caribbean,   Denemarken,   Spanje,   Kroatie,   Italie,   Nederland en Turkije

Je kunt ook een zeilboot huren in Griekenland voor bareboat zeilen.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor uw mooiste zeilvakantie.

Een zeilboot huren voor flottielje zeilen zeilvakanties in Griekenland kan vanuit Corfu, Lefkas, Athene en Skiathos.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.