+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Engeland

Zeilen in Engeland, zeiljachten te huur voor zeilvakanties.

Een zeiljacht huren in Engeland langs de Zuidkust en op de Solent

Een zeilboot huren in Engeland langs de Zuidkust en op de Solent

Om te zeilen in Engeland, voor een bareboat zeilvakantie op de Solent en rond het Eiland Wight, kun je een zeiljacht huren vanuit Southampton, Gosport, Hamble en Lymington.

Het echte zeilen op stromend water met eb en vloed is een belevenis op zich. Iedere avond weer een andere haven aan de schitterende zuidkust van Engeland aanlopen. Havens als het mondaine Brighton en Portsmouth, Southampton, Bournmouth en ook Poole zijn zeker een bezoek meer dan waard. Zelfs TORQUAY is te doen in een 1 weekse zeilvakantie. Blijft u liever rond het eiland WIGHT varen dan is daar ook genoeg te zien zoals de imponerende NEEDLES. Ervaring in het varen op getijde water is wel een ‘must’. 

U heeft al een zeiljacht voor 4-6 personen voor 1450,- per week.

De Solent is een van de beroemdste zeilgebieden ter wereld en biedt vele opties voor prachtige zeilbestemmingen, zowel op het vasteland van de zuidkust als op het eiland Wight. Dit fantastische zeilgebied heeft niet alleen een unieke verzameling prachtige havens en baaien om te verkennen, maar biedt ook interessante zeiluitdagingen voor zowel beginners als de meest ervaren zeilers. En met een druk race- en evenementenprogramma heb je de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in de beste zeilscene.
Populaire vaarbestemmingen zijn onder andere de jachthoofdstad van het Verenigd Koninkrijk – Cowes on the River Medina, de beroemde rivier Hamble, de idyllische Beaulieu-rivier en nog veel meer. Sommige van onze bevrachters geven er de voorkeur aan om naar het oosten te gaan, naar de minder drukke Langstone en Chichester Harbours, of waarom niet een langere pauze nemen en naar Cruise of Dartmouth varen? U hoeft niet te wachten op de getijden poort bij The Needles als u nog verder over het Kanaal naar Frankrijk of de Kanaaleilanden wilt gaan, vaar gewoon Portsmouth Harbour uit en ga zuidwaarts langs de achterkant van het Isle of Wight

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in Engeland op aanvraag.

Voor meer informatie over de mogelijkheden om te zeilen in Engeland en de zeiljachten en prijzen, mail ons uw vragen of vul het aanvraagformulier in.

Behalve voor zeilen in Engeland, kun je ook een zeiljacht huren in:
Nederland, Belgie, Schotland en de Scandinavische landen
Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Engeland doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

SPECIAL FEELING zeilvakanties, 

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: 0031 341421879, mobiel: 0031 618420850.

Greece, Ionionsails office:

Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece, mobile: +30 6951089674
K.v.k. 08079785
email: info@specialfeeling.nl
website: specialfeelingzeilvakanties.nl