+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Noorwegen

Een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Noorwegen.

Een zeiljacht huren in Noorwegen voor een zeilvakantie door de Noorse Fjorden.

Een zeilboot huren in Noorwegen voor een zeilvakantie door de Noorse Fjorden.

Om te zeilen in Noorwegen kun je een zeiljacht huren voor een bareboat zeilvakantie door de Noorse fjorden vanuit Bergen.

Omdat Noorwegen de op een na langste kust ter wereld heeft, vol met eilanden, kust doorgangen en fjorden die diep de bergen induiken, kan er geen twijfel over bestaan dat dit een uitstekend en gevarieerd vaargebied is. Het noorden van Noorwegen en de Lofoten-eilanden zitten in de poolcirkel en de zon gaat nauwelijks onder in de zomer. De westelijke fjorden zijn een iconisch landschap dat het best wordt gewaardeerd per boot. De zuidkust is de zeil speelplaats van Noorwegen met baaien en houten boot festivals. Zeilen in Noorwegen is een ontdekkingstocht vanuit Bergen door de schitterende Noorse fjorden en de vele eilandjes. De stad Bergen heeft een van de grootste havens van Europa en is een populaire plek voor toeristen die per cruiseschip naar Noorwegen trekken om de beroemde fjorden van het land te zien. U kunt dat dus doen op uw eigen gehuurde zeiljacht. Naast een bedrijvig stadscentrum met interessante winkels en architectuur, heeft Bergen ook het grootste winkelcentrum van het land.

Het klimaat in Noorwegen

Het oosten, dat achter de bergen ligt, heeft in de zomer een vrij droog en zonnig landklimaat. In het westelijke fjordengebied heerst een zeeklimaat met meer neerslag. Toch zul je tijdens je vakantie in Noorwegen merken dat het land dankzij de Warme Golfstroom een aangenamer klimaat heeft dan je aan de hand van de ligging zou verwachten. De zomers zijn mild, met in het zuiden een gemiddelde temperatuur tussen de 18 en 22 ° C en in het noorden tussen de 11 en 14 ° C. Vooral in de berggebieden kunnen het weer en de temperatuur snel veranderen. Over het algemeen is juni tot en met september de beste reistijd voor heel Noorwegen.

Boek nu uw zeilvakantie 2023 en ga een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Noorwegen.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeiljacht huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen in Noorwegen op aanvraag.

Behalve het huren van een zeiljacht om te zeilen in Noorwegen, kun je ook een zeiljacht huren in:
Denemarken, Finland, Zweden, Estland en Litouwen.
Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Noorwegen doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.