+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Noorwegen

Om te zeilen in Noorwegen kun je een zeiljacht huren voor een avontuurlijke zeilvakanties door de Noorse Fjorden vanuit de plaats Bergen .

Een zeiljacht huren in Noorwegen voor een zeilvakantie door de Noorse Fjorden.

Een zeilboot huren in Noorwegen voor een zeilvakantie door de Noorse Fjorden.

Voor zeilen in Noorwegen zijn zeiljachten te huur voor een bareboat zeilvakantie door de Noorse fjorden vanuit Bergen.

Omdat Noorwegen de op een na langste kust ter wereld heeft, vol met eilanden, kust doorgangen en fjorden die diep de bergen induiken, kan er geen twijfel over bestaan dat dit een uitstekend en gevarieerd vaargebied is. Het noorden van Noorwegen en de Lofoten-eilanden zitten in de poolcirkel en de zon gaat nauwelijks onder in de zomer. De westelijke fjorden zijn een iconisch landschap dat het best wordt gewaardeerd per boot. De zuidkust is de zeil speelplaats van Noorwegen met baaien en houten boot festivals. Zeilen in Noorwegen is een ontdekkingstocht vanuit Bergen door de schitterende Noorse fjorden en de vele eilandjes. De stad Bergen heeft een van de grootste havens van Europa en is een populaire plek voor toeristen die per cruiseschip naar Noorwegen trekken om de beroemde fjorden van het land te zien. U kunt dat dus doen op uw eigen gehuurde zeiljacht. Naast een bedrijvig stadscentrum met interessante winkels en architectuur, heeft Bergen ook het grootste winkelcentrum van het land.

Het klimaat in Noorwegen

Het oosten, dat achter de bergen ligt, heeft in de zomer een vrij droog en zonnig landklimaat. In het westelijke fjordengebied heerst een zeeklimaat met meer neerslag. Toch zul je tijdens je vakantie in Noorwegen merken dat het land dankzij de Warme Golfstroom een aangenamer klimaat heeft dan je aan de hand van de ligging zou verwachten. De zomers zijn mild, met in het zuiden een gemiddelde temperatuur tussen de 18 en 22 ° C en in het noorden tussen de 11 en 14 ° C. Vooral in de berggebieden kunnen het weer en de temperatuur snel veranderen. Over het algemeen is juni tot en met september de beste reistijd voor heel Noorwegen.

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen in Noorwegen op aanvraag.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van zeiljachten te huur in Noorwegen en de prijzen, mail ons uw vragen of vul het aanvraag formulier in.

Behalve het huren van een zeiljacht om te zeilen in Noorwegen, kun je ook een zeiljacht huren in:
Denemarken, Finland, Zweden, Estland en Litouwen.
Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Noorwegen doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

SPECIAL FEELING zeilvakanties, 

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: 0031 341421879, mobiel: 0031 618420850.

Greece, Ionionsails office:

Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece, mobile: +30 6951089674
K.v.k. 08079785
email: info@specialfeeling.nl
website: specialfeelingzeilvakanties.nl