+31618420850
info@specialfeeling.nl

Flottielje zeilen

Flottielje zeilen onder deskundige begeleiding voor een heerlijke en ontspannen zeilvakantie.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor flottielje zeilen in Griekenland.

Zeiljachten (zeilboten) te huur voor flottielje zeilen zeilvakanties

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, MAIL ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wilt u zelf ‘online’ een zeiljacht, motorjacht, Gulet of luxe jacht uitzoeken, kijk dan hier.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor een flottielje zeilen zeilvakantie kan in diverse landen, zoals in Griekenland,   Kroatie,   Turkije,   Italie,   Spanje,   Nederland en de Caribbean.

Flottieljezeilen in Griekenland vanuit Lefkas en Corfu

Flottielje zeilen in GRIEKENLAND

vanuit CORFU, LEFKAS en ATHENE

Flottieljezeilen in Kroatie in de Adriatische Zee

Flottielje zeilen in KROATIE

PULA, SUKOSAN, ZATON en SPLIT

Flottieljezeilen in Turkije vanuit Gocek en Fethiye.

 Flottielje zeilen in  TURKIJE

vanuit BODRUM, GOCEG en FETHIYE

Flottieljezeilen in Italie vanuit Salerno langs de Amalfi kust.

  Flottielje zeilen in ITALIE 

vanuit SALERNO en PORTISCO. 

Flottieljezeilen in Denemarken op de Oostzee vanuit het Duitse Flensburg

Flottielje zeilen in DENEMARKEN

vanuit FLENSBURG in Duitsland

Flottielje zeilen in SPANJE

 vanuit  PALMA de MALLORCA.

Flottieljezeilen in Nederland vanuit Lemmer op het IJsselmeer en de Wadden.

 Flottielje zeilen in NEDERLAND

vanuit LEMMER op het IJsselmeer

 Flottielje zeilen in CARIBBEAN

vanaf de BRITSE Maagdeneilanden.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U,

(afhankelijk van uw wensen en budget).

Voor een flottielje zeilen zeilvakantie zijn wij DE specialist.

Al sinds 1995 organiseren wij flottielje zeilen zeilvakanties en zijn wij dus gespecialiseerd in dit soort vakanties. De zeiljachten die wij hiervoor beschikbaar hebben zijn allemaal van lokale verhuurbedrijven waarvan wij weten dat zij een goede service en kwaliteit leveren. 

Flottielje zeilen is zeilen in groepsverband (dit in tegenstelling tot bareboat zeilen, waarbij u zelfstandig vaart).  Dit houdt in dat U met uw gezin, familie of vrienden (vriendinnen) een boot huurt (minimaal 1 personen moet goed kunnen zeilen en een 2-de persoon, redelijk) en gezellig met een aantal zeiljachten van het ene eiland naar het andere eiland vaart. Ook heel leuk voor gezinnen met kinderen.

Je geen zorgen te hoeven te maken 

over het weer, route en een plaatsje in de haven. Heerlijk toch ! U heeft geen zin om er alleen op uit te trekken of U wilt de gezelligheid van een groep en U vindt het wel prettig dat er, wanneer dat nodig is, hulp aanwezig is. Dan kunt U ‘in groepsverband’ en onder begeleiding van een moederschip met de flottieljeleider gaan varen. Soms is het mogelijk om op het moederschip een kooi of hut te boeken of u kunt (als u met meerdere personen bent) een zeiljacht met schipper huren en zo met de flottielje meevaren. 

Onze flottieljes zijn altijd klein en gezellig (max. 6 zeiljachten). 

Niets moet en (bijna) alles mag. Veiligheid en gezelligheid staan bij ons voorop.

Belangrijk bij het flottielje zeilen is dat er een goede en kundige flottieljebegeleiding aanwezig is. Onze flottieljeleider ‘GERRIT’ doet dit in Griekenland al meer dan 20 jaar en kent de IONISCHE ZEE op z’n duimpje. Hij is behalve een hele goede en vriendelijke flottieljeleider die vol passie onze flottieljes in de IONISCHE ZEE begeleidt, ook nog eens een bekwaam monteur en elektricien. Mocht er zich dus eens een probleempje voordoen, dan kan hij dat meestal in ‘no time’ fiksen. 

Voor reacties van onze klanten over Gerrit, lees de reviews

Wat is een FLOTTIELJE ZEILEN zeilvakantie en hoe werkt het ?

U geeft uw wensen aan ons door (bv. waar en wanneer u wilt en met hoeveel personen). Wij kijken dan wat we voor u aan zeiljachten beschikbaar hebben en mailen u diverse aanbiedingen. Als er een zeiljacht naar uw keuze bijzit, dan boekt u die bij ons. Eventuele verzekeringen  Zoals de Borg verzekering, reis- en of annuleringsverzekering kunnen wij ook voor u regelen. Vluchten kunnen wij ook voor u verzorgen, maar die kunt u ook zelf ‘online’ boeken. Verder hoeft U niets meer te doen. Uw zeilvakantie begint als U in het vliegtuig stapt. Op de plaats van aankomst staat een taxi voor U klaar om U naar de boot te brengen. Er wordt dan ingecheckt en ’s avonds gaan we gezamenlijk gezellig uit eten, in een van de vele taverna’s, om elkaar een beetje te leren kennen. De volgende ochtend wordt door de Flottieljeleiding een ‘briefing’ gegeven waarin o.a verteld wordt wat de weersverwachting voor die dag is, wat onderweg leuke baaitjes zijn om voor anker te gaan, om lekker te gaan lunchen of heerlijk te zwemmen, en waar de tocht die dag naar toe gaat. Dit gebeurt elke ochtend. Daarna kunt U uw eigen gang gaan, d.w.z. U kunt gaan en staan waar en wanneer U wilt, of U kunt bij het moederschip in de buurt blijven. De bedoeling is dat U in ieder geval tegen de avond in de afgesproken haven of baai aankomt, waar het moederschip al aanwezig is om U eventueel te helpen bij het afmeren of ankeren. Gedurende de hele dag staat de marifoon open op het moederschip (en ook op al de andere flottielje schepen) op een van te voren afgesproken kanaal, zodat U, wanneer U dat wilt, contact op kunt nemen met het moederschip of een van de andere schepen. Uiteraard kan dit tegenwoordig ook met de mobiele telefoon echter dit kost geld en de marifoon is gratis. ’s Avonds kunt U aan boord gaan eten of met uw eigen bemanning uit eten gaan. U kunt natuurlijk ook met de groep en Flottieljeleiding gezellig op het terras van een taverna gaan dineren. (De Flottieljeleiding weet de beste/leukste restaurantjes en kan van te voren plaatsen reserveren.)
U bent bij ons geheel vrij om te doen wat u zelf wilt. 
VRIJHEID…BLIJHEID.
Bijna alles mag…niets moet,  is ons motto.

Behalve flottielje zeilen, kunt u ook een zeilboot (zeiljacht) huren voor bareboat zeilen in bijna alle lander ter wereld.

Zeilboten (zeiljachten) te huur voor flottieljezeilen in diverse landen rond de Middelandse Zee en de Britse Maagden Eilanden.

Zeilboten (zeiljachten) te huur voor flottielje zeilen in diverse landen rond de Middelandse Zee en de Britse Maagden Eilanden.

SPECIAL FEELING zeilvakanties, 

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850.

K.v.k. 08079785
email: info@specialfeeling.nl
website: specialfeelingzeilvakanties.nl
Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.