+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Turkije

Een zeilboot huren om te zeilen in Turkije voor bareboat zeilvakanties

Zeiljachten te huur in Turkije voor zeilvakanties vanuit Marmaris, Bodrum, Gocek en Fethiye.

Een zeiljacht huren in Turkije aan de Golf van Gökova, de Lycische kust en de Golf van Fethiye.

Je kunt in Turkije, een zeilboot huren voor een bareboat zeilvakantie vanuit Marmaris, Bodrum, Gocek en Fethiye.

Zeiljachten te huur in Turkije bij Special Feeling zeilvakanties. Een zeiljacht huren kan o.a. vanuit Bodrum, Marmaris, Gocek en Fethiye. Turkije is het meest ondergewaardeerde land van alle zeilbestemmingen terwijl het juist een heel mooi zeilvakantie gebied is met schitterende baaien en plaatsjes. Perfect voor een onbezorgde zeilvakantie. Behalve een zeiljacht huren voor bareboat zeilen kun je hier ook flottieljezeilen en ook een kooi huren op een Gulet of een hele Gulet met bemanning is mogelijk. 

De Middellandse Zee en de Egeïsche kust van Turkije zijn wereldberoemd om hun ongerepte turquoise wateren, afgelegen stranden en historische ruïnes. Dit alles vanaf het water zien is natuurlijk een absolute droom voor alle watersportliefhebbers. Of u nu een kapitein, een beginner of gewoon een enthousiaste zeevarende bent, hier zijn enkele redenen waarom zeilen in Turkije uitzonderlijk is.
Van Antalya tot Bodrum, de cruise kust van Turkije is vol met prachtige baaien en baaien, afgelegen stranden en weelderige dennenbossen.
Met al deze uitstekende routes is het ook geen verrassing dat de jachthavens van Turkije er in overvloed zijn en over de nieuwste technologie en gemakken beschikken. Als je in Bodrum of Göcek bent, is D-Marin de beste keuze, terwijl de beste plek van Fethiye Ece Marina is. U vindt dokken in prachtige baaien met een ligplaats capaciteit van meer dan 300 en volledige services, waaronder benzinestations, wasserette, technische assistentie en milieu schoonmaak.

Boek nu uw zeilvakantie 2024 en ga een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Turkije.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeiljacht huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten.

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen in Turkije vind je hier

Behalve zeiljachten te huur in Turkije, kun je ook een zeiljacht huren in:
Griekenland, Italie, Frankrijk, Kroatie, Malta, Montenegro, Slovenie en Spanje.

U kunt ook in Turkije een zeiljacht huren voor flottieljezeilen vanuit Gocek en Fethiye.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Turkije doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.