+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Slovenie

Een zeilboot huren om te zeilen in Slovenie voor bareboat zeilvakanties

Een zeiljacht huren in Slovenië voor bareboat zeilen vanuit Izola

Een zeilboot huren in Slovenië vanuit Izola.

Om te zeilen in Slovenie, voor een bareboat zeilvakantie, kun je een zeiljacht huren in de Adriatische Zee vanuit Isola.

Het oude vissers eilandje Izola werd beschermd door een rondom lopende muur. Toen die muur gesloopt werd, werden de stenen gebruikt om een verbinding met het vaste land te maken en zo ontstond een nautisch centrum met een jachthaven. Bareboat zeilen langs de kust tot aan of in Kroatië is een schitterende ervaring als zeilvakantie.  Je kunt zelf naar Italië naar Venetië zeilen.

De Republiek Slovenië is comfortabel gelegen in het pre-alpine deel van het Balkan-schiereiland. De gunstige ligging en de Europese infrastructuur, samen met de authenticiteit kenmerken, trekken toeristen naar de plek. Jachten zien waarde in het comfortabele klimaat (het gematigde continentale klimaat met de subtropische zone van de Adriatische kust), een breed scala aan routes en de redelijk betaalbare prijzen.

Het land heeft drie grote internationale luchthavens: in Ljubljana, Portoroz en Maribor. Portoroz is een havenstad met een enorme jachthaven, waar een bootverhuur in Slovenië direct na aankomst vanaf de luchthaven beschikbaar is.

Hoewel de kustlijn van het land slechts ongeveer 50 km lang is, maakt de toegang tot de warme Adriatische Zee het mogelijk om veel interessante routes te plannen. De schipper zou zelf kunnen sturen (mits de juiste certificaten beschikbaar zijn) of kiezen voor een jachtcharter in Slovenië met een kapitein of met een bemanning.

Een warme zomer is een hoogseizoen. De omstandigheden passen perfect bij de bootverhuur in Slovenië. Er zijn geen stormen. De harde wind waait niet. De regens zijn licht en zeldzaam.

Boek nu uw zeilvakantie 2024 en ga een zeilboot huren voor bareboat zeilen in Slovenie.

(en profiteer zo van de hoogste kortingen tot wel 45%)

Een zeiljacht huren voor uw (voorjaars/zomer) zeilvakantie.

Bij een vroege boeking profiteert u OPTIMAAL van diverse voordelen, zoals de beschikbaarheid van de meeste zeiljachten (dus een grote keuze) en het voordeel van de lagere prijzen in het voorjaar maar bovendien ook nog eens van een aardige VROEGBOEKKORTING. Kortom een voordeel van vele euro’s met vaak speciale aanbeidingen tot wel 45% waardoor u van een heerlijke (financieel) onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, Mail ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U.

(afhankelijk van uw wensen en budget en bij ons betaalt u geen reserverings- en/of boekingskosten.

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen in Slovenie vind je hier

Behalve Zeiljachten te huur in Spanje, kun je ook een zeiljacht huren in:
Griekenland, Italie, Frankrijk, Kroatie, Malta, Montenegro, Slovenie en Turkije
Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Slovenie doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

Special Feeling zeilvakanties
Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850. K.v.k. 08079785 email: info@specialfeeling.nl website: specialfeelingzeilvakanties.nl; Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.