+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Stille Oceaan

Zeilen in de Stille Oceaan vanuit Australie, New Zealand, New-Caledione en Tahiti.

Een zeiljacht huren om te zeilen in de Stille Oceaan, Great Barrier Reef en Whitsunday Islands

Zeilen in de Stille Oceaan, Great Barrier Reef en Whitsunday Islands

Zeilen in de Stille Oceaan met zeiljachten te huur voor zeilvakanties vanuit  Australie (Whitsunday Islands), New Zealand, New-Caledonie en Tahiti.

Een zeiljacht huren voor een zeilvakantie om te zeilen in de Stille Oceaan.

Een zeilvakantie in de Stille Oceaan kan door een zeiljacht te huren bij Special Feeling zeilvakanties in Australië vanuit Siney Harbor of vanaf de Whitsunday Islands met z’n tropische schoonheid van het Great Barrier Reef, maar ook vanaf New Zeeland vanuit Auckland, niet voor niets genoemd de ‘City of Sails’.  Nergens vind je zoveel zeiljachten en behalve de vele wedstrijden is bareboat zeilen wat iedereen daar doet.

Whitsunday Islands

De Whitsunday-eilanden bieden een unieke combinatie van een ongerept nationaal park, waaronder het iconische Whitehaven Beach & Hill Inlet, het koraalrif van het Great Barrier Reef Marine Park en eilandresorts van wereldklasse zoals Hamilton Island. Met bareboat zeilen zult u genieten van de Whitsundays en kunt u vanalles beleven.

New Zealand

Met 15.000 kilometer prachtige kustlijn, beschutte geluiden en met eilanden bezaaide havens, heeft Nieuw-Zeeland alles wat u van een zeilvakantie kunt vragen. Als je een ervaren zeiler bent, kun je een schip charteren en aan je eigen zeilavontuur beginnen of, als je wilt ontspannen en de wereld langzaam voorbij zien komen, kun je kiezen voor een schipper en bemanning. Waar je moet zeilen, is aan jou; er is zeker geen tekort aan keuzes. De Bay of Islands, de Golf van Hauraki en de Marlborough Sounds. De beschutte havens en eilanden zorgen voor schilderachtige reizen. Er zijn ook een aantal populaire kustplaatsen waar u elke dag kunt afmeren in een beschutte baai. De oostkust, ten noorden van Auckland, op weg naar de Bay of Islands, de Kerikeri Inlet of de fjordachtige Whangaroa Harbour is een bijzonder mooie cruise.

New-Caledonia
Als u een zeiljacht wilt huren in Nieuw-Caledonië , dan heeft u de keuze uit een verscheidenheid aan  catamarans en zeiljachten. Perfect voor cruisen, ontspannen en ontdekken. Huur een zeiljacht voor bareboat zeilen vanuit Nouméa of Koumac, of huur een zeiljacht met schipper.
 
Tahiti.
Tahiti ligt op de Society-eilanden, bestaande uit de Bovenwindse en de Benedenwindse eilanden. Dit gebied beschikt over enkele van de meest beroemde, spectaculaire landschappen ter wereld, waaronder het idyllische Bora Bora voor romantici, evenals Raiatea, Tupai, Maupiti en Moorea. Schildpadden, dolfijnen, ongerept koraal en scholen kleurrijke vissen. Er is zoveel te beleven, zoals zwemmen met haaien en manta’s, duiken, en wandelen. Fans van lekker eten zullen genieten van de allerbeste Franse keuken met een Polynesische invloed. Je wordt ontvangen door geweldige lokale mensen die hun cultuur hartelijk met je delen.

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in de Stille Oceaan op aanvraag.

Voor meer informatie over de mogelijkheden om te zeilen in de Stille Oceaan en de zeiljachten en prijzen, mail ons info@specialfeeling.nl uw vragen of vul het aanvraag formulier in.

U kunt ook zelf ‘online’ naar beschikbare jachten/prijzen zoeken, kijk dan op onze ‘online’site 

Behalve voor zeilen in Stille Oceaan kun je ook een zeiljacht huren in Amerika, de Atlantische Oceaan, de Caribbean, de Indische Oceaan, de Middellandse Zee, Oost Europa, de Scandinavische landen, en West Europa.

Zeiljachten te huur voor zeilvakanties bij Special Feeling sailing charters

Een zeiljacht huren om te zeilen in de Stille Oceaan doe je bij Special Feeling zeilvakanties.