Waar moet u op letten bij het huren van een zeilboot en waarom zou u uw zeilvakantie bij ons boeken ?
+31618420850
info@specialfeeling.nl

Waar moet u opletten en waarom bij ons ?

Waar moet u opletten bij het huren van een zeilboot en waar om zou u een zeiljacht voor uw zeilvakantie bij ons boeken ?

Waar moet je op letten bij het huren van een zeiljacht ?

Bij het huren van een zeilboot moet je er in de 1-ste plaats op letten dat je dit bij een vertrouwde firma doet. Er zijn legio aanbieders van chartermaatschappijen en agenten t/m ‘online’ booking sites. Als je echter nog nooit eerder een zeilboot gehuurd hebt, dan weet je niet bij wie je wezen moet. Je moet dus goed opletten en zoveel mogelijk informatie vragen en eventueel naar de recensies kijken. 

Ook is het heel belangrijk om, als je een offerte krijgt, te controleren of alle kosten vermeld staan, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan en ter plaatse nog bijkomende kosten moet betalen.
Verder is het afhankelijk van je wensen: met hoeveel personen wil je gaan (aantal slaapplaatsen), wil je een nieuw (er) jacht of is een ouder jacht ook goed (mits goed onderhouden natuurlijk). 
Veel firma’s bieden oudere/goedkoper zeiljachten aan, maar wees daar voorzichtig mee. Vaak is er dan geen of onvoldoende onderhoud aan zo’n jacht gepleegd en kom jij (tijdens je vakantie) met de problemen te zitten. Boek je via een vertrouwde (Nederlandse) agent, dan weet je zeker dat jouw belangen behartigd worden en dat het niet alleen om ‘geld verdienen’ gaat.
Een zeiljacht huren en heerlijk ontspannen genieten van een fantastische zeilvakantie.

Waarom zou u bij ons uw zeilvakantie boeken?

……..omdat wij volkomen onafhankelijk zijn en altijd het beste zeiljacht voor u zoeken voor de beste prijs. Voor ons is het heel belangrijk dat u van een heerlijke en onbezorgde vakantie kunt genieten en daarom is onze service optimaal en staan wij altijd voor u klaar.

 Wij zijn echte zeilers en stellen altijd het belang van de zeiler (u dus) voorop.
Door onze jarenlange ervaring, de kennis van de lokale markt en de feedback van onze klanten, kunnen wij voor u kiezen uit duizenden zeil- en motorjachten in de meeste landen ter wereld. 
Met zeiljachten te huur voor flottielje zeilen (met eigen flottieljes) in Griekenland vanuit LEFKAS en CORFU en flottielje zeilen i.s.m. collega’s ook in Caribbean,  Italië,  KroatiëNederland,  Spanje, en  Turkije. Ook kun je een zeiljacht huren voor een bareboat zeilen zeilvakantie, of meezeilen (een hut huren op een zeiljacht), een Gulet met bemanning of een hut op een Gulet huren en ook hebben wij  motorjachten te huur en super luxe jachten voor luxe vaarvakanties
Maar het belangrijkste is…dat wij het juiste jacht voor u hebben, oftewel het zeiljacht van uw keuze, voor de beste prijs (afhankelijk van uw budget)..
U krijgt van ons altijd een exacte prijsopgave waarin alle kosten staan vermeld, zodat u niet ter plaatse of achteraf voor onverwachte kosten komt te staan. Bovendien berekenen wij geen reserverings- en/of boekingskosten en kunt u de BORG altijd via ons bij de HAMBURGER Yacht versicherung verzekeren.

Wij helpen u om uw (zeil)droom waar te maken.

SPECIAL FEELING zeilvakanties :

 1. bemiddelt in de huur van zeiljachten en motorjachten bijna over heel de wereld voor zowel bareboat zeilen als flottielje zeilen
 2. organiseert flottieljes, ook 50 plus flottieljes
 3. organiseert en begeleidt zeiltochten voor bedrijven
 4. organiseert meezeilen zeilvakanties op zeiljachten,
 5. maar ook op luxe zeiljachten en motorjachten
 6. geeft zeilcursussen ”a la Méditerranée”
 7. Volgens onze klanten is onze flottieljeleider een van de beste flottieljeleiders die ze ooit gehad hebben
De buitenlandse verhuurbedrijven waar SPECIAL FEELING sailing charters mee samenwerkt, zijn door ons met grote zorg uitgezocht en gecontroleerd op kwaliteit en service. Wij proberen een zo groot mogelijke zekerheid te waarborgen over deze bedrijven die o.a. in Griekenland aangesloten zijn bij :
 • National Tourist Organisation of Greece 
 • Hellenic Professional Yacht Owners Association 
 • The Chamber of Commerce and Industry of Athens 
 • Greek Yacht Brokers & Consultants Association
In andere landen van de wereld zijn de meeste bedrijven aangesloten bij een landelijke vereniging voor toerisme, en zijn de strengste eisen voor de chartervaart van toepassing.
De Nederlandse verhuurbedrijven waar SPECIAL FEELING sailing charters mee samenwerkt, zijn aangesloten bij de Hiswa en/of ANWB

Huurboten in het buitenland vallen (helaas) NOOIT onder de ANVR of SGR.

Alle via ons geboekte vluchten en hotel/appartementen vallen wel onder de SGR
Wilt U meer weten ?
Wij zijn het gehele jaar door bereikbaar voor vragen en boekingen:
info@specialfeeling.nl

SPECIAL FEELING zeilvakanties, 

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk.  mobiel: 0031 618420850.

K.v.k. 08079785
email: info@specialfeeling.nl
website: specialfeelingzeilvakanties.nl
Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.