Aanbiedingen van goedkope zeilboten te huur voor zeilvakanties zowel bareboat, flottielje zeilen en meezeilen in Griekenland, Kroatie etc.
+31618420850
info@specialfeeling.nl

Aanbiedingen zeilvakantie

Aanbiedingen van zeilvakanties met goedkope zeilboten te huur, zowel bareboat zeilen, flottielje zeilen als meezeilen in Griekenland, Kroatie etc.

Speciale aanbiedingen e One-Way charters

Aanbiedingen van zeilboten te huur voor zeilvakanties met goedkope zeiljachten te huur voor een korte zeilvakantie, Last Minute vakanties en One-Way charters

Voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, MAIL ons dan uw wensen of vul het aanvraagformulier in.

Wilt u zelf ‘online’ een zeiljacht, motorjacht, Gulet of luxe jacht uitzoeken, kijk dan hier.

Het gebeurd soms dat een boeking van een gehuurde zeilboot wordt afgezegd/geannuleerd en dan is zo’n zeilboot meestal al gedeeltelijk betaald en kan het als een speciale aanbieding als goedkope zeilvakantie weer worden verhuurd. Ook moet een zeiljacht soms van de ene plaats naar de andere gevaren worden (One-Way charter). Je kunt dan zo’n zeiljacht als speciale aanbieding voor een lage prijs huren.

Bij ons vind je steeds de nieuwste aanbiedingen voor een zeilvakantie met goedkope zeilboten te huur. Ook lastminute aanbiedingen en One-Way charters in diverse landen, zoals Griekenland en Kroatië, maar ook voor tochten van de Middellandse Zee naar de Canarische Eilanden en terug. 

Heeft u geen tijd voor een lange vakantie of wilt u gewoon een paar dagen ‘er op uit’ dan zijn er ook korte zeilvakanties van een paar dagen of weekend mogelijk.

Het gehele jaar door hebben wij aanbiedingen van goedkope zeiljachten te huur voor bareboat zeilen, flottielje zeilen en meezeilen. Niet alleen ’s zomers in bv. Griekenland en Kroatië  maar ook ’s winters op de Canarische eilanden en de Caribbean.

Ook hebben wij speciale aanbiedingen van zeiljachten te huur om in het voorjaar  om van de Canarische Eilanden naar de Middellandse Zee te varen en in het najaar weer terug.

Van de Middellandse Zee zeilen naar de Canarische Eilanden is een zeiltocht die niet zonder de juiste planning gemaakt kan worden. Varen door de Golf van Biskaje brengt behoorlijk wat zorgen met zich mee. Sommige gidsen stellen voor om zo ver mogelijk naar het westen te gaan voordat je naar het zuiden gaat. Het belangrijkste is echter om te wachten op een goede ‘weatherwindow’.

Naar het westen (van de Canarische eilanden maar de Middellandse Zee) gaan is goed te doen als er helemaal westelijke winden zijn, echter ook hier geldt weer dat het belangrijk is om de weersvoorspelling goed in de gaten te houden.

Een zeilboot (zeiljacht) huren voor je droomvakantie doe je natuurlijk bij Special Feeling zeilvakanties.

Speciale Aanbiedingen en One - Way charters van zeilboten (zeiljachten) te huur bij Special Feeling zeilvakanties

SPECIAL FEELING zeilvakanties, 

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: 0031 341421879, mobiel: 0031 618420850.

K.v.k. 08079785
email: info@specialfeeling.nl
website: specialfeelingzeilvakanties.nl
Greece office:  Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece.