+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeiljacht met schipper huren

Een zeiljacht met schipper huren en meezeilen

Meezeilen op een zeiljacht, hut huur

Meezeilen op een zeiljacht met schipper

Een zeiljacht met een schipper huren kan bijna overal ter wereld, zowel in de Middellandse Zee als de Stillen Oceaan en de Caribbean.

Als je zelf niet kunt of wilt zeilen, dan kun je een zeiljacht met een schipper huren, Dat wil zeggen dat je dan met je eigen crew, bv. je gezin, vrienden, kennissen of relaties een zeiljacht huurt waarop een professionele schipper zit. Er zijn dus geen andere mensen aan boord. Samen met de schipper bepaal je daarbij je eigen route over waar je heen wilt en wat je allemaal wilt zien. Uiteraard heeft de schipper altijd het laatste woord, want hij is de deskundige en de verantwoordelijke persoon en bij hem staat de veiligheid voorop, maar de schipper zal alles doen om het de gasten zoveel mogelijk naar hun zin te maken en een onvergetelijk mooie vakantie bezorgen. Behalve een schipper kunt u ook nog een Hostess inhuren die u van een drankje en hapje kan voorzien.

Wilt u graag met andere gasten aan boord varen, dan is een hut huren op een zeiljacht misschien iets voor u, of een hut op een Gulet huren.

Zeiljachten met schipper en de prijzen op aanvraag.

Voor meer informatie over de mogelijkheden om een zeiljacht met schipper te huren en de zeiljachten en prijzen, mail ons info@specialfeeling.nl uw vragen of vul het aanvraag formulier in.

U kunt ook zelf ‘online’ naar beschikbare jachten/prijzen zoeken, kijk dan op onze ‘online’site 

Een zeiljacht met schipper huren doe je bij Special Feeling zeilvakanties

Een zeiljacht met schipper huren doe je bij Special Feeling zeilvakanties