+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Scandinavische landen

Zeilen in de Scandinavische landen in Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden.

Voor zeilen in de Scandinavische landen voor een zeilvakantie kun je een zeiljacht huren in meerdere landen zoals Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden

Een zeiljacht huren om te zeilen in Denemarken

Zeiljacht huren in Denemarken

Zeiljachten te huur voor een zeilvakantie in Denemarken vanuit Dyvig, Svendborg en Flensburg in Duitsland

Een zeiljacht huren om te zeilen in Finland

Zeiljacht huren in Finland

Zeiljachten te huur voor een zeilvakantie in Finland vanuit Dalsbruck, Mariehamn en Taalintehdas.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Noorwegen

Zeiljacht huren in Noorwegen

Zeiljachten te huur voor een zeilvakantie in Noorwegen door de schitterende Noorse Fjorden vanuit Bergen

Een zeiljacht huren om te zeilen in Zweden

Zeiljacht huren in Zweden

Zeiljachten te huur voor een zeilvakantie in Zweden langs de West kust en Baltische Zee vanuit Stockholm en Marstrand

Een zeiljacht huren om te zeilen in de Scandinavische landen

Een zeiljacht huren om te zeilen in de Scandinavische landen


Zeilen in Scandinavië biedt een heel andere zeilervaring.

In het hoogseizoen (juli – september) valt de duisternis slechts 3 uur per dag, zodat u bijna constant daglicht krijgt terwijl u over de wateren van de noord-, zuid-, oost- en westkust vaart. De prachtige kustlijn is bezaaid met archipels, ongestoorde natuur, schone stranden, geïsoleerde eilanden en vissersdorpen aan de kust.

Zweden

U kunt de wateren van de Botnische Golf in Zweeds Lapland bevaren en aan land gaan om de vreemde en prachtige geologie van de Hoge Kust te ervaren vanaf de oostkust van Noord-Zweden. Of waarom niet kiezen voor de archipel van Stockholm en de eilanden Finnhamn, Grinda, Utö en Sandhamn, die allemaal restaurants, bars en natuur- en avontuurlijke activiteiten hebben. Er zijn ongeveer 24.000 eilanden in de archipel van Stockholm, dus je hebt letterlijk keuze te over.

Noorwegen

Dit is het ‘land van de middernachtzon’ en prachtige fjorden. De kustlijn van Noorwegen is immens – met ongeveer 50.000 eilanden, talloze fjorden en alle inspringingen meet het 21.925. Dit biedt jachtcharters veel gelegenheid voor een echt intens en divers zeilavontuur in beschermde wateren. Hier kunt u varen tussen enkele van de meest spectaculaire natuurlijke Fjord-landschappen ter wereld.

Finland

De Baltische kust van Finland is een perfecte reisbestemming voor iedereen die op zoek is naar een gevarieerde zeilervaring met dat “extra iets” gemixt in zijn smaak. In de zeilwereld staat Finland ook bekend als het “land van duizend zeeën”. Met 188.000 meren (ongeveer 10% van het land) en bijna net zoveel eilanden, zult u nooit iets tekort komen om te zien. In het noordelijkste deel van het land kunt u in de winter naar de schoonheid van het noorderlicht staren en in de zomer de middernachtzon ervaren.

Denemarken

Denemarken steekt in de richting van het Scandinavische schiereiland vanaf de noordwestrand van Europa en bestaat uit het schiereiland Jutland en vele eilanden. Meer dan 500 vormen de Deense archipel en bieden uitstekende cruisemogelijkheden. De eilanden zijn verspreid over een relatief klein gebied en afstanden tussen havens zijn nooit meer dan een paar mijl. Het populairste vaargebied is de archipel ten zuiden van de grotere eilanden Fyn en Sjaelland. In het noordelijke deel van Jutland liggen de perfect beschutte wateren van Limfjord, die de Noordzee verbinden met het Kattegat.
 

In Denemarken is het ook mogelijk om te gaan flottielje zeilen vanuit Flensburg (net over de Duitse grens).

Voor meer informatie over de mogelijkheden om te zeilen in de Scandinavische landen en de zeiljachten en prijzen, mail ons info@specialfeeling.nl uw vragen of vul het aanvraag formulier in.

U kunt ook zelf ‘online’ naar beschikbare jachten/prijzen zoeken, kijk dan op onze ‘online’site 

Behalve voor zeilen in de Scandinavische landen kun je ook een zeiljacht huren in Amerika, de Atlantische Oceaan, de Caribbean, de Indische Oceaan, de Middellandse Zee, Oost Europa, de Stille Oceaan en West Europa.

Zeiljachten te huur voor zeilvakanties bij Special Feeling sailing charters

Een zeiljacht huren om te zeilen in de Scandinavische landen doe je bij Special Feeling zeilvakanties.