+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Oost Europa

Zeilen in de Oost Europa, een zeiljacht huren in Polen, Litouwen en Estland.

Om te zeilen in Oost Europa hebben wij zeiljachten te huur voor zeilvakanties in de Baltische Zee, Estland en Litouwen en in Polen op de Makuri Lakes.

Een zeiljacht huren om te zeilen in Estland

Zeiljacht huren in Estland

Er zijn zeilajchten te huur voor zeilvakanties in Estland vanuit Tallinn

Een zeiljacht huren om te zeilen in Litouwen

Zeiljacht huren in Litouwen

Er zijn zeilajchten te huur voor zeilvakanties in Litouwen vanuit Klaipeda

Een zeiljacht huren om te zeilen in Polen

Zeiljacht huren in Polen

Er zijn zeilajchten te huur voor zeilvakanties in Polen op de Mazury lakes vanuit Gorko

Een zeiljacht huren om te zeilen in de Baltische Zee.

Een zeiljacht huren voor een zeilvakantie in de Baltische Zee.

De Baltische Zee is een Europese binnenzee.

Het is de grootste brakwaterzee ter wereld en omvat de volgende gebieden: centrale Oostzee, Finse Golf, Botnische Golf, Kattegat en Skagerrak. De landen die grenzen aan de Oostzee zijn: Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Litouwen, Polen, Rusland en Zweden. Het meest noordelijke punt van de Oostzee ligt aan de Golf van Bothnoa, aan de Zweeds / Finse grens. Bij Flensburg, aan de westkant van de Flensburg Fjord, ligt het meest westelijke punt van de Oostzee. Het meest oostelijke punt bevindt zich in St. Petersburg en het meest zuidelijke punt ligt bij Stettin aan het zuidelijke uiteinde van de Stettiner Haffs.
De Oostzee is een binnenzee en kent daarom geen hoog- of laagwater. Navigatie lijkt het gebied eenvoudig, maar er kunnen uitdagende situaties optreden. De relatief lage diepten overschrijden de 160 m niet en worden vaak onderschat. Een plotselinge weersverandering kan leiden tot schokkerige golven en ruwe zee. Zeilers moeten zorgvuldig letten op de wind- en weersvoorspellingen. Sterke stromingen treden meestal op in havenpoorten en voorzichtigheid is geboden bij het binnenvaren of verlaten van havens. Verder zijn er verschillende gevarenplekken met ondiepten en ondiepten.

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in de Oost Zee op aanvraag.

Voor meer informatie over de mogelijkheden om te zeilen in Oost Europa en de zeiljachten en prijzen, mail ons info@specialfeeling.nl uw vragen of vul het aanvraag formulier in.

U kunt ook zelf ‘online’ naar beschikbare jachten/prijzen zoeken, kijk dan op onze ‘online’site 

Behalve voor zeilen in de Oost Europa kun je ook een zeiljacht huren in Amerika, de Atlantische Oceaan, de Caribbean, de Indische Oceaan, de Middellandse Zee, de Scandinavische landen, de Stille Oceaan en West Europa.

Zeiljachten te huur voor zeilvakanties bij Special Feeling sailing charters

Een zeiljacht huren om te zeilen in Oost Europa op de Baltische Zee doe je bij Special Feeling zeilvakanties.