+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Montenegro

Zeilen in Montenegro vanuit Bar, Kotor en Tivat.

Zeilen in Montenegro vanuit Bar, Kotor en Tivat

Een zeiljacht huren in Montenegro voor een zeilvakantie vanuit Bar, Kotor en Tivat

Voor zeilen in Montenegro hebben we zeiljachten te huur voor zeilvakanties langs de kust vanuit Bar en op het binnenmeer (Golf van Kotor) vanuit Kotor en Tivat.

De belangrijkste havens voor de verhuur van zeiljachten zijn Kotor, Tivat en Bar. De kust van Montenegro strekt zich uit over 295 km. met de mooiste goed onderhouden oude steden die echt een bezoek waard zijn. De baai van Kotor (Boka Kotorska) is volgens velen de mooiste baai van Europa. Als je de baai in vaart dan kom je langs kleine eilandjes en het dorpje Perast tot aan Kotor achter in de baai. Sveti Stefan, vroeger een echt visserseilandje is nu een hotel maar nog steeds het meest schilderachtige plekje langs de kust. Ulicini is een oude piratenstad. In Bar vind je naast de moderne jachthaven, historische monumenten en Herceg Novi telt diverse torens en prachtige architectuur. Echt de moeite waard om tijdens je zeilvakantie te bezoeken. Vanuit Montenegro kun je ook makkelijk naar Kroatië zeilen of (maar dan wel met speciale toestemming) naar Albanië

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in Montenegro vind je hier

Voor meer informatie over de mogelijkheden om te zeilen in Montenegro en de zeiljachten en prijzen, mail ons info@specialfeeling.nl uw vragen of vul het aanvraag formulier in.

U kunt ook zelf ‘online’ naar beschikbare jachten/prijzen zoeken, kijk dan op onze ‘online’site 

Behalve voor zeilen in Montenegro kun je ook een zeiljacht huren in Frankrijk, Griekenland, Italie, Kroatie, Malta, SlovenieSpanje en Turkije. 

Zeiljachten te huur voor zeilvakanties bij Special Feeling sailing charters

Een zeiljacht huren om te zeilen in Montenegro doe je bij Special Feeling zeilvakanties.