+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Malta

Zeilen in Malta vanuit Valetta rond de eilanden Kemmuna en Gozo

Een zeiljacht huren op Malta voor bareboat zeilen zeilvakanties

Een zeiljacht huren op Malta voor bareboat zeilen zeilvakanties

Zeilen in Malta met zeiljachten te huur in Valetta voor zeilvakanties rond de eilanden Gozo, Kemmuna en Malta.

De Engels sprekende eilanden Malta en Gozo zijn een ideaal zeilgebied met helder water, veilige en pittoreske baaitjes en historische haventjes. Grand Harbour (Valetta) en de Drie Steden zijn uniek in hun historische rijkdom. Marsamxett aan de andere kant van het schiereiland, is gastheer voor Manoel Island en Msida marina. Aan de noordwestkant van het eiland vind je de baaien St. Julians, St, George, Qwara,  St. Pauls en Mellieha. Alle baaien zijn makkelijk toegankelijk om te ankeren en om aan wal te gaan voor de boodschappen. Het schitterende eiland Comino is beroemd vanwege het bekende kristalheldere water van de Blue Lagoon en Crystal Lagoo. Aan de noordkant ligt Paradise Bay. Kortom een heerlijk omgeving voor een bareboat zeilvakantie.

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in Malta vind je hier

Voor meer informatie over de mogelijkheden om te zeilen in Malta en de zeiljachten en prijzen, mail ons info@specialfeeling.nl uw vragen of vul het aanvraag formulier in.

U kunt ook zelf ‘online’ naar beschikbare jachten/prijzen zoeken, kijk dan op onze ‘online’site 

Behalve voor zeilen in Malta, kun je ook een zeiljacht huren in Frankrijk, Griekenland, Italie, Kroatie, Malta, Montenegro, SlovenieSpanje en Turkije. 

Zeiljachten te huur voor zeilvakanties bij Special Feeling sailing charters

Een zeiljacht huren voor zeilen in Malta doe je bij Special Feeling zeilvakanties.