+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Italie

Zeilen in Italie langs de Toscaanse kust, bij Napels en vanaf Sicilie en Sardinie.

Zeilen in Italie langs de Toscaanse kust , Napels, Sicilië en Sardinië

Zeilen in Italie langs de Toscaanse kust , Napels, Sicilië en Sardinië

Zeilen in Italie met zeiljachten te huur voor zeilvakanties langs de Toscaanse kust, in de Golf van Napels, langs de Amalfi kust en vanaf Sicilie en Sardinie.

Je kunt een zeiljacht huren langs de Toscaanse kust vanuit o.a. Punta Ala, Piombino, Napels, Salerno en vanaf Elba. Ook langs de Cilento Coast vanuit Agropoli hebben we zeiljachten te huur en kun je de schitterende Amalfi kust en het eiland Capri verkennen of vanaf Sicilië vanuit Palermo, St. Agatha, Marsala of Siracusa en dan de Aeolische eilanden bezoeken of naar Sardinie vanuit Portisco, Palau, en Carlo Forte. Een zeilvakantie in Italië, het land van heerlijke pasta en anti-pasta waar het een genot is om te genieten van de feestelijke sfeer, lekker eten en ontspannen zeilen. ’s Ochtends is er meestal niet zo veel wind, maar ’s middags kan er meestal lekker gezeild worden. Altijd mooi weer, altijd zon, altijd een zeilfeest. Ook flottieljezeilen is hier mogelijk vanuit Salerno

Voorbeeld route Italie Amalfi Coast  vanuit Marina di Nettuno in Rome

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in Italie vind je hier

Voor meer informatie over de mogelijkheden om te zeilen in Italie en de zeiljachten en prijzen, mail ons info@specialfeeling.nl uw vragen of vul het aanvraag formulier in.

U kunt ook zelf ‘online’ naar beschikbare jachten/prijzen zoeken, kijk dan op onze ‘online’site 

Behalve voor zeilen in Italie, kun je ook een zeiljacht huren in Frankrijk, Griekenland, Kroatie, Malta, Montenegro, SlovenieSpanje en Turkije. 

U kunt ook in Italie een zeiljacht huren voor flottieljezeilen vanuit Salerno, langs de Amalfi kust

Zeiljachten te huur voor zeilvakanties bij Special Feeling sailing charters

Een zeiljacht huren om te zeilen in Italie doe je bij Special Feeling zeilvakanties.