+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Indische Oceaan

Zeilen in de Indische Oceaan vanuit Thailand, Maleisie, Mauritius, Seychellen en Madagascar.

Een zeiljacht huren voor een zeilvakantie in de Indische Oceaan

En zeiljacht huren voor een zeilvakantie in de Indische Oceaan

Zeilen in de Indische Oceaan met zeiljachten te huur voor zeilvakanties in Thailand, Maleisie, Mauritius, Seychelles en Madagascar.

Zeilen in de Indische Oceaan, zeiljachten en catamarans te huur met en zonder schipper.

Zeilen in de Indische Oceaan vanuit Phuket in Thailand en zo de eilanden van de Andaman Zee verkennen. Mijlen van palmboom zandstranden, kristalhelder water en koraalriffen omzoomd door een mooi tropisch klimaat. Hier een zeiljacht huren voor bareboatzeilen is het ultieme zeilvakantie gevoel. Hier vaart men veel met multihulls (catamarans) omdat deze minder diep steken als monohulls (gewone zeiljachten) en je daarmee tot diep in de schitterende baaitjes kunt komen.

Ook een fantastisch zeilgebied is de Seychelles. Vaak het zeilparadijs op aarde genoemd door de porselein witte stranden, glinsterende kristalheldere wateren en idyllische levensstijl. Een mooiere zeilbestemming is moeilijk te bedenken. 

Behalve misschien Maleisie. Gelegen in Zuidoost-Azië, net boven de evenaar, weerspiegelt de kenmerkende culturele mix van mensen in Maleisië de unieke geografie. De Langkawi-archipel ligt voor de noordwestkust van Maleisië, in de Andaman Zee. Deze eilandengroep biedt tal van beschermde ankerplaatsen in alle wind- en zeecondities en hun noordelijke stranden en baaien behoren tot de mooiste ter wereld. Langkawi is een prachtig vaargebied, met hoge kliffen en honderden potentiële excursies. Zwem in een zoetwatermeer of bezoek het natuurreservaat om zeearenden en apen te zien. De eilanden Langkawi dienen als een toegangspoort tot ongerept paradijs en een onvergetelijk zeilavontuur.

Ook vanaf Madagascar kan er gezeild worden, echter allen ‘met schipper’ dus meezeilen of een zeiljacht met schipper huren.

Catamarans (met schipper) te huur in Tanzania

Catamarans (met schipper) te huur in Tanzania

Ook voor de kust van TANZANIA vanaf ZANZIBAR zijn Catamarans te huur, (incl. een schipper) voor het ontdekken van de schitterende eilanden van de Pembla Archipel. Je hebt al een Catamaran (voor 6 personen) voor slechts 1200,- USD per dag (minimaal 4 dagen).

Voor meer informatie over de mogelijkheden om te zeilen in de Indische Oceaan en de zeiljachten en prijzen, mail ons info@specialfeeling.nl uw vragen of vul het aanvraag formulier in.

U kunt ook zelf ‘online’ naar beschikbare jachten/prijzen zoeken, kijk dan op onze ‘online’site 

Behalve voor zeilen in de Indische Oceaan kun je ook een zeiljacht huren in Amerikade Atlantische Oceaan, de Caribbean, de Middellandse Zee, Oost Europa, de Scandinavische landen, de Stille Oceaan en West Europa.

Zeiljachten te huur voor zeilvakanties bij Special Feeling sailing charters

Een zeiljacht huren om te zeilen in de Indische Oceaan doe je bij Special Feeling zeilvakanties.