+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Frankrijk

Zeilen in Frankrijk langs de Franse Riviera vanuit Bormes les Mimosas, Port Pin Rolland en Juan les Pins.

Zeilen in Frankrijk vanuit Bormes les Mimosas, Juan les Pins en Port Pin Roland

Zeilen in Frankrijk vanuit Bormes les Mimosas, Juan les Pins en Port Pin Roland

Zeilen in Frankrijk met zeiljachten te huur voor zeilvakanties langs de Franse Riviera vanuit Bormes les Mimosas, Juan Les Pins en Port Pin Roland.

Zeiljachten te huur in Frankrijk voor bareboatzeilen kan o.a. vanuit: Bormes les Mimosas (Hyeres), Port Pin Rolland en Golfe Juan (Cannes). De Franse Riviera strekt zich uit tussen Marseille en de Italiaanse grens en kenmerkt zich door de geur van de zilte zeelucht en kastanjebomen. Het zeilgebied voor een zeilvakantie in Frankrijk. Een kust met veel mogelijkheden om te zeilen en een Mistral die meestal zorgt voor een aangename wind. Veel gastvrije Marina’s langs de ‘bloemenkust’ en de bekende namen als. Le lavandou, Saint Raphael, Frejus en Port Grimaud. Voor veel zeilers het beloofde land voor een zeilvakantie. Mondaine badplaatsen als Nice, Cannes en Monaco zijn echte terkpleisters waar het prima flaneren en shoppen is. De drie eilanden, Ile de Porquerilles, Ile du Levant en Ile de Port cros staan bekend als de Iles d’Or. Er zijn voldoende leuke baaitjes om te ankeren en ook kleine jachthavens. Een aanrader is de paradijselijke eilanden groep Porquerolles. 

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in Frankrijk vind je hier

Voor meer informatie over de mogelijkheden om te zeilen in Frankrijk en de zeiljachten en prijzen, mail ons info@specialfeeling.nl uw vragen of vul het aanvraag formulier in.

U kunt ook zelf ‘online’ naar beschikbare jachten/prijzen zoeken, kijk dan op onze ‘online’site 

Behalve voor zeilen in Frankrijk, kun je ook een zeiljacht huren in Griekenland, Italie, Kroatie, Malta, Montenegro, Slovenie, Spanje en Turkije

Zeiljachten te huur voor zeilvakanties bij Special Feeling sailing charters

Een zeiljacht huren om te zeilen in Frankrijk doe je bij Special Feeling zeilvakanties.