+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Finland

Zeilen in Finland vanuit Dalsbruck, Mariehamn en Taalintehdas.

Een zeiljacht huren in Finland voor zeilvakanties in de Botnische Golf.

Een zeiljacht huren in Finland voor een zeilvakantie in de Oostzee en Botnische Golf.

Zeilen in Finland met zeiljachten te huur voor zeilvakanties langs de Baltische kust o.a. vanuit : Dalsbruck, Mariehamn en Taalintehdas.

Je hebt misschien gehoord dat Finland ‘het land van de duizend meren’ is, maar wist je dat Finland ook een kustlijn heeft bezaaid met tienduizenden eilanden? De Baltische kust van Finland is een perfecte reisbestemming voor iedereen die op zoek is naar een zeilervaring met een verschil. 
De Finse kustlijn strekt zich uit van de oostelijke Golf van Finland tot de westelijke randen van de Åland-eilanden en vervolgens noordwaarts tot aan het uiteinde van de Golf van Botnia. De kortste route over de hele kust is slechts 660 zeemijl. Maar welke zeemijlen zijn dat! Van de tijd die je op het water doorbrengt, wil je natuurlijk het liefste zeilen en dus kun je hier genieten. Geen twee minuten zullen hetzelfde zijn – in de Finse zeewateren vaart u de hele tijd actief: haal de spanning uit het trimmen van de zeilen terwijl de wind en uw koers constant veranderen en oefen uw navigatievaardigheden over een totaal van meer dan 10.000 km gemarkeerde kanalen terwijl je langs enkele van de 80.000 (ja 80.000) eilanden zeilt. 

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in Finland op aanvraag.

Voor meer informatie over de mogelijkheden om te zeilen in Finland en de zeiljachten en prijzen, mail ons info@specialfeeling.nl uw vragen of vul het aanvraag formulier in.

U kunt ook zelf ‘online’ naar beschikbare jachten/prijzen zoeken, kijk dan op onze ‘online’site 

Behalve voor zeilen in Finland kun je ook een zeiljacht huren in Denemarken, Noorwegen en Zweden

Zeiljachten te huur voor zeilvakanties bij Special Feeling sailing charters

Een zeiljacht huren om te zeilen in Finland doe je bij Special Feeling zeilvakanties.