+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Caribbean

Zeilen in de Caribbean met zeiljachten te huur o.a. vanaf Martinique, St. Lucia en de Britse Maagden Eilanden.

Een zeiljacht huren in de Caribbean voor een zeilvakantie.

Zeilen in de Caribbean vanaf Martinique, St. Maarten, St Lucia, de Grenadines en ook vanuit Tortola op de Britse Maagden Eilanden (British Virgin Islands)

Een zeiljacht huren om te zeilen in de Caribbean voor een bareboat zeilen of flottieljezeilen zeilvakantie.

Zeilvakanties in de Caribbean.

Je kunt een zeiljacht huren in de Caribbean voor bareboatzeilen vanaf Martinique, St. Maarten, St Lucia, de Grenadines en ook vanuit Tortola op de Britse Maagden Eilanden (British Virgin Islands) of vanuit Florida en zelfs vanuit Cuba of Venezuela. Het kenmerkende voor de Carieb is, dat er hoofdzakelijk oostelijke (passaat) winden staan. De wind is meestal rond de 4 Bf. maar kan soms ook pittig doorzetten. De temperatuur is meestal rond de 30 graden waardoor er een heerlijk zeilklimaat voor perfecte zeilvakanties ontstaat. Door de vele eilandjes zijn er veel ankerplaatsen waar men kan zwemmen, snorkelen en duiken tussen de meest fantastische koraalriffen met duizenden kleurrijke tropische vissen. Veel zeiljachten te huur waaronder ook diverse catamarans. Je kunt hier ook een zeiljacht huren voor  flottieljezeilen, bv. vanuit TORTOLA op de Britse Maagden Eilanden

Voor voorbeelden van zeiljachten en prijzen om te zeilen in de Caribbean kijk hier

Voor meer informatie over de mogelijkheden om te zeilen in de Caribbean en de zeiljachten en prijzen, mail ons info@specialfeeling.nl uw vragen of vul het aanvraag formulier in.

U kunt ook zelf ‘online’ naar beschikbare jachten/prijzen zoeken, kijk dan op onze ‘online’site 

Behalve voor zeilen in de Caribbean kun je ook een zeiljacht huren in Amerikade Atlantische Oceaan, de Indische Oceaan, de Middellandse Zee, Oost Europa, de Scandinavische landen, de Stille Oceaan en West Europa.

Zeiljachten te huur voor zeilvakanties bij Special Feeling sailing charters

Een zeiljacht huren om te zeilen in de Caribbean doe je bij Special Feeling zeilvakanties