+31618420850
info@specialfeeling.nl

Zeilen in Azoren

Zeilen in de Azoren met zeiljachten te huur vanaf Ile de Sao Michuel en Faial.

Een zeiljacht huren in de Azoren o.a. vanaf Ile de Sao Miguel en Horta.

Een zeiljacht huren in de Azoren o.a. vanaf Ile de Sao Miguel en Faial (Horta).

Tijdens het zeilen in de Azoren zult u al snel de mystiek van het navigeren in de zeeën van deze eilanden groep begrijpen.

Wanneer u langs de kustlijn van een eiland zeilt, is het mogelijk om het groene landschap in het kristalheldere water van de oceaan te zien overgaan. Witte stranden en beschutte baaien nodigen u uit om voor anker te gaan en te duiken in het heldere wateren. In de jachthavens van de Azoren archipel kun je alles vinden wat je nodig hebt voor een veilige zeiltocht op de Atlantische Oceaan. Met vaste hand aan het roer is het makkelijk om vele mijlen af te leggen tussen de wonderen van deze negen eilanden. Dolfijnen vergezellen u op de tochten van het eiland naar eiland, zoals ze meer dan 500 jaar geleden deden met de ontdekkers van dit paradijs. De horizon is de grens die boven het blauw van de Oceaan staat.

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor zeilen in de Azoren vind je hier

Voor meer informatie over de mogelijkheden om te zeilen in de Azoren en de zeiljachten en prijzen, mail ons info@specialfeeling.nl uw vragen of vul het aanvraag formulier in.

U kunt ook zelf ‘online’ naar beschikbare jachten/prijzen zoeken, kijk dan op onze ‘online’site 

Behalve voor zeilen in de Azoren kun je ook een zeiljacht huren in de Kaap Verdische Eilanden en d e Canarische Eilanden

Zeiljachten te huur voor zeilvakanties bij Special Feeling sailing charters

Een zeiljacht huren om te zeilen in de Azoren doe je bij Special Feeling zeilvakanties.